Брутална игра "пребий до безсъзнание" всява страх по улиците

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
11:25 / 30.10.2017
2499
Вълната от непровокирани атаки в Ню Йорк се приписва на новата игра "пребий до безсъзнание". В четвъртък 43-годишен мъж бе бит до несвяст от група тийнейджъри, които са му се нахвърлили, докато той е разхождал кучетата си в Бруклин.

"Докато той завързваше кучетата си, за да отговори на децата, групата привличаше вниманието му, докато тийнейджър се приближи отзад и му нанесе удар по главата", разказа очевидец за CBS New York, цитирана от "Блиц". 

Очевидецът, който е пожелал да запази анонимност, разказа още, че тийнейджърите, първо са замеряли жертвата си с вода и млечни шейкове, преди да го вкарат в безсъзнание. Един от тях дори клекна до човека и си направи селфи, преди групата да избяга, каза още очевидецът. По думите му, мъжът е бил в безсъзнание цели 45 минути.

"Полицията ми каза вчера, че това е второто нападение на тази групичка деца за вечерта. Това е някакво съревнование или мода сред тийнейджърите", каза друг очевидец. Подобни инциденти през отиващия си месец са засечени в Манхатън, Питсбърг и Пенсилвания, където записи от камери за наблюдение показват как жена е пребита с ритници до безсъзнание.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).