Брутална ромска агресия, момиче видя среден пръст

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:45 / 17.12.2018
2100
Брутална ромска агресия в Пловдивска област, момиче видя среден пръст. Страшен екшън се е разиграл в събота вечер в Карлово. Панайот и Божидар, на по 22 години, са били зад местното читалище, когато срещу тях се задали двама цигани. Те започнали да свирят срещу момчетата и да се заяждат с тях. Панайот и Божидар им отвърнали. Ромите носели стъклени бутилки, с които се опитали да нацелят главите на момчетата. Минути след започнали бой пристигнали още 10-ина роми. Едното момче успяло само да прошепне на приятеля си: "Бягай, много са". Панайот бил ударен по ръката и насинен, счупили му и очилата, но за щастие се разминал без големи травми.

Бягайки обаче, Божидар се спънал и паднал. Тълпата разбеснели се цигани скачала върху главата му, смляла го от бой и го влачила поне 500 метра до центъра на Карлово. За съжаление, свидетели на грозната случка не се намесили, а просто снимали с телефоните си. В това време Панайот се обадил на 112 и пристигнала полиция. Трима или четирима от ромите са били арестувани. Когато Панайот отишъл с приятелката си, за да  дава показания, арестуваните показали среден пръст на момичето. Божидар е бил откаран с линейка в Университетска болница "Св. Георги" в Пловдив, където му е била оказана спешна помощ. По-късно момчето е настояло да бъде изписано и в момента лежи в дома си.

Източник: Блиц

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
60 работници остават без работа
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима са ранени
Президентът наложи вето върху важен закон
Знаете ли кои действия се считат за уронване престижа на работода...
По-малко ли ще плащаме за природен газ през май месец?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).