Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бъдещият дом на бургаските младежи търси своето оригинално лого
Автор: Иван Сотиров 11:32 / 22.02.2021Коментари (0)621
©
Бъдещият модерен Младежки международен център, който ще бъде изграден до СУ "Петко Росен“ в ж.к. "Меден рудник“, се нуждае от идентификация. Затова Община Бургас обявява конкурс за изработка на оригинално лого на Центъра, чието строителство започва тази пролет.

"Идеята е логото да даде отличителен и запомнящ се асоциативен образ на новия Младежки център, който има амбицията да се превърне в притегателно място за младите хора, в което те да развиват своята креативност и да реализират своите идеи “, сподели кметът Димитър Николов.

Младежкият международен център /ММЦ/ ще бъде на приблизително 1800 кв. м. площ. Той ще има един основен етаж с два допълнителни по-малки етажа с различни зони и помещения – голяма мултифункционална зала, детски кът, смарт офиси, студиа с направления по изкуство, наука и предприемачество, зони за отдих, леглова база и кафетерия.

Центърът ще предлага условия за реализиране на международни младежки обмени, неформално образование, регионални посещения, клубове по интереси, обучения, стартъп пространства, а услугите ще бъдат достъпни за всички млади хора.

Целта на настоящият конкурс за графичен знак е създаване на оригинално лого и послание на Центъра, което ще спомогне за разпознаваемостта на младежката структура. Логото ще бъде основен компонент на визуалната идентичност на Центъра и ще се използва за нуждите на комуникационната кампания на проекта за популяризиране на новото младежко пространство.

Наградата за победителя с най-оригиналното лого е 2 000 лв.

Логото трябва да бъде пригодено за статична печатна и електронна интерпретация. То трябва да е разработено така, че да е подходящо за използване с и без фон, както в малък, така и в по-голям размер, както и да бъде подходящо за печатни рекламни и сувенирни материали, информационни табели и билбордове.

Графичните проекти следва да включват варианти на кирилица и латиница, придружени от цветни и черно-бели версии с възможност за компютърно анимиране. Логото следва да бъде разработено и представено във формат JPG, както и във векторен формат – EPS, AI, CDR, PDF.

Всеки автор трябва да предостави задължително подписана декларация за авторство на предложения проект и концепция, с която обосновава идеята си - въздействие на шрифтове, цветова гама и елементи.

Предложенията трябва да бъдат изпращани на e-mail адрес: m.burulyanova@burgas.bg или на електронен носител в административната сграда на Община Бургас на улица ул. "Александровска" 26.

Крайният срок за получаване на проектите е 25.03.2021 г.

Партньор на Община Бургас в проекта е Община Рейкявик, Исландия, а проектът "Създаване на Младежки международен център Бургас“ се реализира в рамките на програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от ФМ на ЕИП 2014 -2021 г.

Повече за конкурса за лого на Младежкия център може да разгледате на: https://fb.me/e/zrzLDOtw

Подробните условия за участие в конкурса за лого на Младежкия международен център и декларацията за авторство на предложения проект и концепция, ще намерите като прикачени файлове след публикацията.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: