Българин отвлече непълнолетна молдовка и я скри на село

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
09:19 / 24.05.2019
1366
47-годишен мъж е обвинен за извършено отвличане, мярката му за задържане е удължена до 72 часа. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

В областната дирекция е образувано досъдебно производство по повод получена информация за отвлечено малолетно момиче, което по измамлив начин и без знанието на майката е било транспортирано с лек автомобил от Република Молдова до неустановено място на територията на Софийска област.

В хода на оперативните и процесуално-следствени действия, проведени от криминалисти и разследващи полицаи, било установено, че деянието е извършено от 47-годишен жител на елинпелинското село Григорево.

Последвало задържането му в полицейския арест. След доклад на събраните доказателства в прокуратурата криминално проявеният и осъждан мъж е привлечен в качеството на обвиняем и му е наложена 72-часова мярка за неотклонение "Задържане под стража“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
60 работници остават без работа
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима са ранени
Президентът наложи вето върху важен закон
Знаете ли кои действия се считат за уронване престижа на работода...
По-малко ли ще плащаме за природен газ през май месец?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).