Българка, живееща в Германия, пред Sofia24.bg: При вас може и да е спекула, но тук наистина няма откъде да си купиш олио

Автор: Йоланда Пелова
Коментари (7)
12:53 / 01.04.2022
1114
В България може да се спекулира, но тук наистина няма откъде да си купиш олио. Това каза за Sofia24.bg българка, живееща в Германия. "Живея в провинция Северен Рейн-Вестфалия в Германия, град Минден. Допреди няколко месеца всичко беше нормално, всичко имаше в изобилие, но сега не е така. Пазарувам често в "Penny". Вчера отидох да направя обичайния пазар и в списъка с продукти бях добавила, че ще купувам и олио", разказва жената.

Когато обаче отива в магазина се натъква на необичайна гледка: "Отивайки обаче на мястото, където обикновено стои олиото видях, че олио няма. Щандовете празни. С тоалетната хартия ситуацията беше сходна, но се намираше някой друг пакет. Попитах персонала какво се случва, къде са преместили олиото. Те обаче ми казаха, че олио няма в магазина. Обясниха ми, че не могат да ми кажат по каква причина и кога отново ще има. Отидох в друг магазин, специално за олио, ситуциацита беше същата. В трети магазин се натъкнах на доста скъпички продукти, олио имаше, но и то беше доста скъпичко. Това е положението тук. Дано скоро се оправят нещата", коментира още възмутената жена.

Виж коментарите (7)

Още по темата (64):
27.04.2024 Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио по
магазините
19.03.2024 Внимавайте да не ви излъжат със зехтина
17.12.2023 Ако цената на този продукт в магазина е много ниска, значи има нещо
съмнително
30.11.2023 Цената на олиото може би ще скочи, производители казаха дали ще се наложи да се запасим
29.11.2023 Директорът на най-голямата компания за производство на олио в страната: Имаме нужда от постоянен внос на суровина
31.08.2023 Голямо предприятие у нас затвори врати
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).