Български град осъмна облепен със страховити некролози

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:30 / 21.04.2019
1713
Неизвестни засега дупничани облепиха няколко сгради в града с некролози на Адолф Хитлер. На тях те призовават хората да се съберат на един от траурните паркове в Дупница и да почетат 74 години от смъртта на Фюрера.

Не случайно инициаторите на идеята посочва датата 30 април, когато Хитлер се самоубива заедно със съпругата си Ева Браун във фюрербункера. 

"Той беше изоставен, както никой друг на тази земя. Днес неговият дух се стеле над домовете на белите хора в Европа. Където и да отидем, той винаги ще е с нас“, гласи част от надписа на некролога за Хитлер.

Масово дупничани изразиха недоволство от разлепването на некролозите в града точно, когато отбелязваме 143 г. от избухването на Априлското въстание. "Тъжното е, че не се отбеляза годишнината от Априлското въстание, годишнината от българското покоряване на Еверест, не се отбеляза дори Лазаровден….“, коментираха местните в социалните мрежи.

Некролози на Хитлер имаше разлепени в близост до съдебната палата в Дупница, банкови институции, стълбове и кофи за боклук.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).