Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Български туристи слязоха от автобусите на границата ни с Турция
Автор: Васил Динев 08:28 / 03.05.2022Коментари (4)824
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията на медията, за да разкаже каква е била ситуацията преди броени часове на граничния контролно-пропускателен пункт Капитан Андреево – Капъкуле.

"Здравейте! Сигурно не е голяма новина, но все пак ви изпращам няколко снимки, за да се уверите какво бе положението на пункта около 15.00 часа днес. Особено тази с автобусите, пълни с български туристи.

Автомобилите минаваха сравнително бързо, но не и рейсовете. Бяха отворени допълнителни коридори за тях, но въпреки това хората чакаха между 3 и 5 часа, особено след 14.00 часа. Явно интересът към Турция сред нашенците е огромен, съдейки по днешния следобеден трафик. Хората дори слязоха от автобусите", заключава човекът.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Тази простотия сигурно е "сигнализирана" от някой Ганьо, който сефте излиза през граница...
0
 
 
С каква ГОРДОСТ само го пишете...!!!!! Все едно отиват на МАЛДИВИ И БАЛИ...!!!!! Това показва колко БЕДЕН И НЕЩАСТЕН народ сме...... От първата създадена (УЖ) държава, се превърнахме в последна дупка на кавала!!!! Там, откъдето излизат плюнките..... Докъде СЕ докара народа..... Да кисне 2 дена на студ и Мраз, за да си купи сапун ДУРУ 20 стотинки по евтино!!!?? Вижте само каква държава сме.... Най евтино спрямо еврото на балканите,от страните на ЕС, но въпреки всичко не съм видял новина, която по българските граници да има митинг от хора, да идват и да купуват.... Нито от Гърция, нито Румъния, нито Сърбия или макетата..... Всичко тук е на изживяване, благодарение на нещата, които нареждат от Брюксел.... Ония ден, ония шемет Премянов Ви го каза....., 30 години по късно, ама го каза...... Представете си сега какво е....... Да отида аз събота и неделя, да стоя по 12 часа на уикенд на границата, да ми ровят багажа за 2 пакета солети, за да заредя за 5 лева по евтино гориво, ама да дам 100 за път, плюс 10 да ми пръскат колата с отрови!!!!!..., хора..... Сега е момента за танкове, дронове....,и най вече.... Да се обадим на ВЛАДИ..... ТОЙ ВЕЧЕ ЗНАЕ
0
 
 
С кола е по лесно и удобно,турските пътища са по-добри от нашите,аз всеки месец ходя,пазарувам си за целия месец,много по евтино,и горивото също,забравих за българските магазини и аптеки,дори и с разходите за транспорта съм на далавера
+2
 
 
Преди две седмици чакахме седем часа на границата. Валеше, беше студено и от автобуса не можеше да се слиза.Беше кошмарно.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: