Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Българско Черноморие": Зеленият октопод се опитва да анексира родното Черноморие
Автор: Екип Burgas24.bg 14:34 / 21.03.2014Коментари (2)1488
Национална асоциация "Българско Черноморие" взе отношение по въпроса с исканото застрояване на "Кара дере". Ето какво казва тя:

Зеленият октопод вчера пак се опита да яхне обикновения българин. Проект, който ще донесе работни места, пенсии за пенсионерите и повече млади семейства останали в България, бе представен на обществото чрез медиите от Тома Белев, Андрей Ковачев, Борислав Сандов и други, представящи се като "защитници на природата", като чудовището Кара дере. За да се опитат да покажат колко е страшно някой да инвестира над 100 милиона евро в България, зелената мафия спретна протестче на Орлов мост. Присъствието на активисти на ПП "Зелените" на протеста за нас е понятно, тяхната философия е "Нашето си е наше, чуждото е общо!" , а и използваха момента да си открият предизборната кампания. НАБЧ от сърце им пожелава нов огромен успех от 0, 60%.
Много симпатизанти на НАБЧ се питат какво правиха лидери на проповядващи десни идеи формации, като например един от лидерите на Реформаторския блок Радан Кънев на този протест. Много е странно съчетанието на десен лидер и утра ляв лидер като Сандов.

Както винаги зеления октопод, който усърдно брои лалугери, делфини, птички, листенца, дървенца и др., умишлено не се интересува от хората. Те работят на Сталинския принцип "Ест человеч - ест проблем, нет человеч - нет проблем". В тяхната психоатака чрез медиите умишлено забравят да кажат, че става въпрос за частни територии. Ако толкова много харесват и милеят за тези частни територии има просто решение - да ги изкупят. А дано, ама надали, същите тези, които милеят да забранят всякаква икономическа дейност по Черноморието не желаят да харчат парите от Европа и бюджета, които са прибрали - същите тези пари, включително и европейските, които ние данъкоплатците от джоба си сме платили.
Така че всеки, който посмее да изяви желание да произвежда пари в България явно ще бъде принуден да се отчита пред Тома Белев и неговата съпруга Весела Кавръкова, Андрей Ковачев и неговата съпруга Катерина Раковска, Петко Ковачев, Петко Цветков и др.

Анексирането на българското Черноморие от зеления октопод върви успешно. Примери: община Царево, община Шабла, община Бяла, част от община Несебър. Кои ще са следващите? А през това време всички ние ще се питаме: защо няма работни места, защо младите заминават в чужбина, защо няма пари за пенсии? Много е важно преди да се наложи да си зададем въпроса: "Защо не останаха хора в България?", да покажем червен картон на зелената мафия. Тя се опитва да открадне вашите имоти.

Питаме г-н Тома Белев: "Вярно ли, че е поставил условие фирма свързана със "За да остане природа в България" трябва да спечели поръчката за изработване на оценка за въздействие на околната среда и екологична оценка за проекта в местността Карадере?



Още по темата: общо новини по темата: 16
17.06.2016 »
16.06.2016 »
07.10.2015 »
25.10.2014 »
24.09.2014 »
04.04.2014 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.03.2014 г.
-1
 
 
Няма по-долна сган от еколозите. Врагове на развитието и антиглобалисти
-1
 
 
Изобщо не се бих учудила, ако това е ПР ход. Много такива ги знаем. "Зелените" са страшно активни преди избори. А в началото на седмицата стана ясно, че са подлоги на Иво Прокопиев и компания. Той самият отдавна иска да влезе във властта. Използва слугите си зелениши като Белев и Сандов.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
Двойно убийство в Пловдив!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: