Бързи кредити от MicroCredit за всяка финансова нужда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:39 / 05.09.2017
4572
MicroCredit е небанкова финансова институция, която предлага бързи, лисни и достъпни кредити на индивидуални потребители, както и малкия и среден бизнес.

Създадена през 2012-а година, MicroCredit продължава бизнеса на една от доказалите се компании в сферата на малките потребителски кредити в България - "Кредибул" ЕАД и поема управлението на най-познатия ѝ продукт CrediHome. Този продукт предлага на потребителите заем в размер от 200 до 3000 лева, без доказване на доход, обезпечение или поръчители. Заемът се изплаща на равни седмични или месечни вноски за период от 9 до 48 седмици или 3 до 12 месеца. Одобрението става лесно, а парите се получават в брой за максимално кратък период.

За петте години на своята дейност MicroCredit разработва и предлага на пазара и други продукти, способни да задоволят потребителските потребности и да отговори на съвременните тенденции. Така през 2014-а година на пазара се появява друг потребителски продукт, наречен CrediGo. Той предлага бързи кредити от 600 до 3000 лева срещу доказан доход, за срок от 6 до 18 месеца, без обезпечение и поръчители, с 30-дневен гратисен период за плащане на първа вноска. Заемът се получава и се връща по банков път.

Пътят на развитие на дружеството продължава, като компанията става една от първите небанкови финансови институции в България, която успешно осъществява частна емисия корпоративни облигации на общ размер 3 млн. лева. В края на същата година MicroCredit пуска на пазара и новия си продукт, предназначен за нуждите на малкия и среден бизнес, както и за хората, упражняващи свободни професии - CrediTrade. Той предлага бързи кредити от 200 до 3000 лева с цел инвестиции, оборотни пари, като лихвата по кредита се признава за разход на фирмата. Потребителите могат да се възползват от безлихвено връщане в рамките на 30 дни след заплащане на административната такса, както и от 45-дневен гратисен период за първа вноска. Процедурата и документацията за кандидатстване са максимално опростени, а парите се получават в рамките на деня в офис на дружеството или на посочена банкова сметка на кредитоискателя.

В началото на 2016-а година "Микро Кредит" АД става член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.

През 2017-а година финансовата институция отговаря на изискванията на съвременния потребител и пуска на пазара най-новия си продукт CrediNet, който предлага заявяване на бърз кредит изцяло онлайн.

От основаването си до днес компанията е разкрила над 70 локални офиси в цялата страна (от скоро и в търговската мрежа на Т-Маркет), обучила е над 1000 компетентни консултанти и е обслужила над 200 000 клиенти. Днес тя продължава да се развива и да се старае да отговори на потребностите на пазара и потребителите, като предлага все по-лесни, достъпни и гъвкави условия за бързи кредити.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).