Бутаницата по хранителните магазини започна, в голяма верига устройствата за плащане с карта блокираха, опашките са страшно дълги!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
15:51 / 31.12.2022
957
Бутаницата в хранителните магазини за Нова година започна. Това установи проверка на репортер на Sofia24.bg. Най-много хора има на витрините с готови салати, сирена и алкохол. 

Касите не могат да смогнат на тълпите от хора и дори в един от обектите на "Лидъл" в столицата плащането с карта представляваше голям проблем. Устройствата отказаха и хората бяха принудени да плащат само в кеш. Това обаче се оказа пречка, защото повечето столичани и гости на града не бяха подготвени с пари в брой и опашките станаха километрични.

Някои хора се отказаха от покупките си и ги оставиха на касата, други продължиха чакането си изнервено. На фона на инфлацията и завишените цени хората не купуваха много продукти. Взимаха само най-необходимото - зеленчуци за салата, месо и естествено - няма как да се пропусне шампанското за празничната нощ.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Мъж измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Главчев: Очаква се България да се присъедини към ОИСР до края на ...
В сезона на кърлежите: Как да се предпазим от ухапване?
Стенограмата от заседанието на правителството разкрива мотивите з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).