Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
COVID-19: България е първа по смъртност на глава от населението в света
Автор: Екип Burgas24.bg 21:46 / 27.11.2020Коментари (17)1119
©
България оглави черната класация - вече е първа по смъртност от COVID-19 в света.

Първи сме по смъртност от COVID-19 в света. Това показват данните на Европейския център по контрол на заразните болести. За последните две седмици смъртните случаи у нас са 21 на 100 000 население. Това ни подрежда на първо място по смъртност на глава от населението в света.

Така страната ни вече е пред Белгия и Чехия, където случаите са съответно 19,4 и 19,2 на 100 000 души.

Това сочат последните данни на статистиката - разчетени от епидемиологът и преподавател в London School of Hygiene and Tropical Medicine д-р Петър Марков, който по настоящем живее в Италия.

С 27,3 починали на 1 млн. души данните са worldometers.info Следващата държава с 21,1 е Словения. Неточности в тези данни може да има само ако има разминавания в статистиките на държавите, които по една или друга причина не отчитат навреме случаите в националните си статистики.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да припомним думите на Мангъров преди 6 месеца рџ’¬ "В нашата страна никога няма да се случи това, което се случи в Италия и в Испания, просто защото Италия и Испания са на четвърто и пето място в света по средна продължителност на живота. Там има много хора, които са на възраст, които са уязвими - там има много "сухи съчки". Ние нашите хора, на тази възраст, отдавна сме ги разкарали с 200-300 лв. на месец пенсия. Т. е. тука това не може да се случи, защото няма "сухите съчки".
0
 
 
Ами мн ясно и по теории на конспирациите сме първи,утре някой психопат ,ако пусне зарин и и им кажат:носете противогази ... повечето ще откажат и ще се гътнат първи..от простотия естествено,не от зарина
0
 
 
Къде са мангъра и фигуранта сега ???? Къде са маймуните, вярващи че маските не помагали видиш ли, и Ковид не съществувал,а всичко било измислено от ББ, за да си продава маските от фабриката в Банкя хаха Бати матряла тъп майна откъде дойдоха такива примати нз
Aнонимен
на 28.11.2020 г.
0
 
 
Те Депутатите и Министрите за тях има Специално Лечение никой от тях не е Починал от Covid19 Умират само Трудещи се Хора който Работят Колкото да преживеят Месеца.Това е Геноцид към Народа И НАШИТЕ МИЛИ БАБИ И ДЯДОВЦИ ЗА ЖАЛОСТ АЗ ЛИЧНО МОЯТА МИЛА БАБА ПОЧИНА НА 15.11.2020г
0
 
 
Познавам няколко човека, които през изминалите месеци упорито твърдяха, че вирус няма, че е измислен и т.н. Питаха ме "Ти познаваш ли някой болен от коронавирус?" Всеки си има право на мнение разбира се. Сега всеки един от тях оплаква починал роднина или приятел. Аз самият изгубих приятел преди няколко дни. Не беше от рисковата възрастова група, водеше здравословен начин на живот и спортуваше редовно. Вдигна температура, направиха му тест и той се оказа положителен. Направиха му рентгенова снимка, която беше ОК и личната му лекарка го пусна на домашно лечение. След 3 - 4 дни се влоши и когато му направиха повторна снимка се разбра че вече е с двустранна пневмония (за няколко дни се беше развила). Насищането на кислород в кръвта му беше много ниско и го интубираха. Почти 20 дни беше на апаратно дишане и и в изкуствена кома от която никога не се събуди. Опитаха се да му преливат плазма, но организма му не я прие и направи някаква реакция, като вдигна 40 кръвна захар. Повечето хора го карат на крак, но не се знае дали вие или някой ваш близък няма да попадне в малкия процент на тежките случаи, тъй че се пазете. А това че има хора, които още не вярват..... то и в 21 век все още има хора, които вярват че земята е плоска. Един такъв едва не се уби в опит да се изтреля със самоделна ракета за да докаже, че земята е плоска и че правителствата лъжат.
Aнонимен
на 28.11.2020 г.
0
 
 
Това е защото през комунизма се ваксинирахме с бдц, БДЖ, одс, сдс. Бсп, ндсв,ядохме много мляко, пиехме най хубавите вина... ХАХАХА.... ХАХАХА..... Само как баламуркаха народа..., малеееее ужас
Aнонимен
на 28.11.2020 г.
0
 
 
Ние сме единствената държава с модерна медицина, която има човек описан като мъртав, след което оживял и излекуван... PSR тест за човек 100 лв. (човек - работещ с платени данъци, здравни и изряден към държавата), а бърза помощ и медиците(линейките и кабинетите имат шкафове с тестове) правят на починалите БЕЗПЛАТНИ тестове за тоя "вирус"... Те техните са бързи тестове- извинявам се.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: