"Чалга": В едно-единствено нещо си приличаме с героинята ми

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:59 / 12.03.2023
1721
Тази седмица по кината излезе един филм, който говори на младите - какви трябва да са, за да останат щастливи в този забързан свят на изкривени мечти за бърза слава. Новият филм на Мариан Вълев "Чалга“ поставя много въпроси.

Световната шампионка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, минала и през върха на победите и през огромни изпитания, прави роля, която ще запомните.

"Чалга културата е начин на живот, начин на мислене. Естествено това не е само в България, то идва в световен мащаб – от най-високите позиции ни се показват неща, които няма как да не харесаме, защото само това ни се показва. Почти нямаме алтернатива“, заяви Цвети Стоянова в студиото на "120 минути“.

По думите ѝ най-тъжното е, че хората не си дават сметка каква е цената, която трябваш да платиш, за да бъдеш известен, без значение с какво се занимаваш.

"Повечето хора искат да станат известни, особено сега, когато интернет е толкова достъпен. Можеш за един ден да изгрееш. Много по-важно е с какво изгряваш, какво ще оставиш след себе си. То да е талант“, каза Цвети Стоянова пред btv.

"Героинята ми (б.р. в "Чалга") е нещо, което много отчаяно липсва във времената, в които живеем. Липсват такива хора, които да поемат крачка към промяната. В едно-единствено нещо си приличаме с героинята ми и това е, че не харесваме такъв тип момичета (б.р. търсещи бърза слава)“, добави тя.

Тя допълни, че е решила да участва в "Чалга“ не с амбиции да става актриса, а с една кауза, която смята съвсем скоро да реализира – "свързана да помага на хора в тежки ситуации да не предприемат най-лошото“.


Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).