Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Чалгата се пръска от урожая, ето кой колко заработи
Автор: Екип Burgas24.bg 22:26 / 31.05.2021Коментари (1)2091
©
Шоубизнесът изкара на мускули цялата зима заради пандемията, но за сметка на това сега се радва на богат урожай. Певците се оядоха от участия и хонорари, особено по абитуриентските балове. Проверка на "Уикенд" показа, че Деси Слава е прибрала 70 бона за месец, а колежката й Софи Маринова – 55 хиляди само за две седмици. Звездите на "Пайнер" едва смогват с ангажиментите си. За разлика от тях колегите им от поп музиката масово не обявяват никакви свои участия. И при тях обаче в момента е същински Клондайк!

След дългите месеци, в които заведенията бяха затворени заради пандемията, хората явно са силно зажаднели за забавления и жива музика. Това личи от заетостта на родните звезди след отварянето на кръчмите. Цели 14 участия например е имала Деси Слава само през май. Месецът на баловете се е оказал много благодатен за звездата, която компенсира с работа проблемите в личния си живот напоследък.

След като през зимата тя блесна като Макаронът в шоуто на Нова тв "Маскираният певец", сега може да се похвали с многобройни оферти, като не си позволява да отклони нито една от тях. Този месец например е имала участия през ден, а на 22-и е пяла на цели две места. Говори се, че хонорарите й са по 5 бона на излизане пред публика, което означава, че само покрай баловете е прибрала 70 хиляди лева. Колежката на Деси – Софи Маринова, излъска блясъка си на звезда покрай участието в шоуто "Като две капки вода".

Въпреки че не се представи много добре в него, ромският славей припомни на хората за себе си в най-подходящия момент – покрай баловете. С това си гарантира касов успех по кръчмите. С парите, които е успяла да натрупа, тя може спокойно да покрие разходите на цялата си рода. Става въпрос за 55 000 лева, събрани в рамките на последните две седмици.

Това са парите от 11 участия, които ромската перла е имала след 11 май. Отделно от това са хонорарите й от шоуто на Нова тв. В същото време се говори, че колегата й Фики Стораро, който стана втори в "Капките", е имал 10 участия за месец май. Покрай баловете имало голям интерес към него, но той отклонявал някои от поканите заради съпругата си Гюлджан, която е бременна с второто му дете.

От 50-те хиляди лева, които Фики е спечелил, поне половината отиват в сметките на продуцента ми Митко Пайнера, но младият музикант не се оплаква. Той се разва и на хонорара от шоуто на Маги Халваджиян, така че с радост и спокойствие очаква раждането на бебето. Бъдещият татко от сега има солидни предложения за работа на морето през лятото. Това е най-натоварения сезон за певците и Фики вече е предупредил семейството си, че ще е плътно зает поне до септември. Джена официално има 6 участия през май.

Пайнерката е пяла в София, Велинград, Петрич, Симитли и Враца. Хонорарът й е 5000 лева. Това означава, че за 31 дни тя е прибрала 30 000 лева. Разбира се, голяма част от парите са за продуцентите й от "Пайнер". Снахата на "Канарите" е сред най-оборотните певици и е учудващо да има само 6 изяви. Възможно е да не са обявени всичките й участия. Изпълнителката на "Яко ми е“ преди дни пусна дуетно парче с протежето на Криско – Тита, което носи просташкото заглавие "Да си траят". Преслава има двойно повече изяви от Джена. Най-оборотната изпълнителка на "Пайнер" е обявила цели 12 участия за този месец. Добричлийката вече е извила глас в повечето клубове, като остава само да зарадва своите фенове в Бургас и на Слънчака.

Нейният хонорар е 7000 лева, което означава, че за месец е заработила 84 бона. Емануела, която най-много недоволстваше заради ковид мерките, е реализирала 5 участия през май, а тези дни ще пусне плейбек на още 3 гостувания в дискотеки. Хонорарът на певицата за един ангажимент е 4000 лева, така че тя лапне 32 бона този месец.

Разбира се, облажването не умилостивява русата изпълнителка, която не спира да бълва ежедневно постове против мерките. Мара Отварачката се завърна отново на фолк сцената, но не се радва на особен интерес. Миньончето от Стара Загора има само едно участие за месец. Хонорарът й е 5 бона, но няма желаещи заведения, които да ги плащат.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези приходи отчитат ли ги пред НАП? Накрая и те ще ревнат,че нямат пенсия.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: