Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Чанти тип "shopper" или "trunk" – кой модел чанти ще носим през този сезон?
Автор: Екип Burgas24.bg 15:08 / 29.03.2021Коментари (0)1616
©
Размерът или практичността? Това е екзистенциален въпрос, когато стане време да купуваме нова чанта. Една жена никога няма достатъчно пространство, за да прибере всичките си необходими вещи и да ги открие тогава, когато са ѝ нужни. Ето защо днес ще противопоставим двата най-актуални модела през този сезон, за да оцените сами какви са плюсовете и минусите на всеки от тях, а именно – чантите тип "shopper" и "trunk".

Защо трябва да изберем shopper чантата като част от нашето ежедневие?

Както всеки един продукт, така и този притежава своите положителни и отрицателни страни. Shopper чантите са сравнително големи, което им позволява да поберат в себе си огромно разнообразие от вещи. Това, разбира се, е едно от нещата, които винаги са се харесвали на жените, защото само така те мога да вземат със себе си всички онези листи, гримове, тефтери и всякакви други миниатюрни вещи, които са трудно откриваеми тогава, когато са ни необходими. Още един плюс на този тип чанти е, че имат доста дълги дръжки, което позволява свободното им носене на рамо без това да ви притеснява по някакъв начин, дори ако сте с палто или дебело зимно яко.

Shopper чантите могат перфектно да се съчетаят с всяка визия, която искате да реализираме. Елегантните и строго официални аутфити обикновено са по-разпространени сред бизнес дамите, които имат натоварено ежедневие и това определя необходимостта от повече пространство в дамската им чанта, за да вземат със себе си всичко необходимо. От друга страна спортният екип може да бъде съчетан с подобен модел чанта, в който да приберете всичко необходимо за фитнес залата или разходката сред природата, която планирате да направите през този уикенд. Невероятно много модели от shopper чанти и още много други можете да намерите в https://answear.bg/k/tya/aksesoari/chanti.

Кои са причините да изберете trunk чанта за предстоящия пролетно-летен сезон?

Установено е, че пролетното почистване освежава не само нашия дом, но и гардероба и вещите ни, в това число и дамската чанта. Може би едно от най-ефективните неща, които можем да правим доста по-редовно, е да вкарваме липсващия ред между преградите. И когато това стане, ще установим всъщност колко малко важни за нас неща има в дамската ни чанта и колко по-малко пространство ни е необходимо. Точно в тези случаи може
©
м да изберем и така наречения trunk – малка правоъгълна чанта с достатъчно дълга дръжка, за да я носим на рамо или настрани и да допълва перфектно визията ни.

Освен наличния ред, който лесно може да бъде въведен в нея, другото предимство е размерът ѝ. Тя може да бъде поставяна на различни места в автомобила, вкъщи или до нас на седалката, когато сме навън, така че винаги да бъде под нашето орлово око. Ако изберем цвят, който да се съчетава по удобен начин с всякакво облекло – черна, бяла или тъмносиня – тази trunk чанта ще придаде завършеност както на една елегантна визия с изискана рокля или костюм, така и на спортно-елегантния ни аутфит като допълнение към удобни сникъри или комфортен белйзър. Не на последно място се намират дънките, които перфектно се допълват от подобен тип чанта в най-новите пролетно-летни колекции на световноизвестните модни брандове.

Ако все пак не сте любители на чантите, невероятното разнообразие от стотици модели на дамски раници в answear.bg ще ви предложи онова, от което се нуждаете. Заслужава си да отделите няколко минути и да изберете най-доброто за предстоящия сезон!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: