Четирима пострадаха в тежка катастрофа по пътя Варна – Бургас

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:30 / 10.08.2020
1402
На 09.08.2020 г., по пътя Варна – Бургас, на разклона за с. Равна гора л.а. "Сузуки" Витара управлявано от 66-годишен водач, чужд гражданин продължително пребиваващ в Р България, при маневра ляв завой не пропуска насрещно движещ се по пътя с предимство л.а. "Сеат Леон" и настъпва ПТП, при което л.а. "Сеат" се отклонява в дясно и блъска л.а. Опел Корса, изчакващ на знак Б2 "Спри! Пропусни движещи се по пътя с предимство“ .

Вследствие на ПТП-то 40-годишния водач на л.а. "Сеат" е със съмнение за фрактура на 4 и 5 шиен прешлен, оказана му е медицинска помощ в болница, отказва настаняване, няма опасност за живота му; 62-годишна пътничка от л.а. "Сеат" е с фрактура на палец на дясна ръка, сътресение на мозъка и контузии на лице, оказана й е медицинска помощ, отказва настаняване в болница, няма опасност за живота й; 36-годишна пътничка в л.а. "Сеат" е с контузия на корем и луксация на палец на ръката, оказана ѝ е медицинска помощ и е насочена за домашно лечение. 15-годишна пътничка в л.а. "Опел" е с контузия на корем, оказана ѝ е медицинска помощ и е насочена за домашно лечение. По случая е започнато досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Годишните технически прегледи на колите поскъпват драстично!
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
Синоптик: Очаква ни динамично време
Наши ученици изобретиха хранилка за животни с изкуствен интелект
Велико Минков: Притеснявам се за сина си и другото дете, Габриела...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).