Читател: Сагата с бездомниците в клонове на банки продължава!

Автор: Пламена Николова
Коментари (6)
09:21 / 22.02.2022
661
Читател на Varna24.bg изпрати пореден сигнал за това, че сагата с бездомниците, които ползват банкови офиси за подслон, продължава. Публикуваме информацията, изпратена до медиятани, без редакторска намеса: 

"Днес рано сутринта отидох да внеса парички защото имах да извършвам спешен превод, за мое голямо учудване отново намерих клошар вътре. Хем този път вратата беше заключена, някакви мерки са били взети, но очевидно не достатъчни.

Клошарят този път е друг, явно информацията се предава между тях и се редуват да спят там. Пак спеше до банкомата. Едвам успях да ползвам АТМ-ма без да го стъпча.

Миризмата този път беше ДВОЙНО по-непоносима. Направо ми се насълзиха очите. Ако не вярвате, отидете сутринта и влезте - ще усетите миризмата на някаква разложена мърша, фекална материя, и урина.

Много силно миришеше на фекални маси и урина, миризмата идваше от кошчетата в клона. Предполагам че бездомния нашественик се изхожда по голяма нужда в кошчетата на банковия клон, на топло, и там и уринира. 

21 век, Европейска държава, само в България! Това банков клон на най голямата българска банка да е превърнат в свърталище на зарази, направо съм потресен.

Закривам си сметката в банка ДСК!", гласи сигналът, изпратен до медията ни, придружен със снимки.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Томислав Дончев за изборите: Вторите и третите трябва да подкрепя...
Асен Василев загуби делото, което водеше срещу Делян Добрев за 25...
Слънчево време с високи температури ни очаква днес
Бизнесмен от морето: Няма хора за работа, тъпоглави не се поддава...
Борисов: Поговорката "Готви се за война, ако искаш да живееш в ми...
Обявиха ареста на Георги Георгиев за незаконен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).