Чуждите туристи дават отлични оценки за семейните ни хотели

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:50 / 17.08.2018
1501
Семейният морски туризъм е на фокус от четвъртото издание  на мащабния форум за развитието на морския регион, който ще отличи инвестициите и иновациите от най-северната до най-южната точка на родното Черноморие.  Морските Оскари ще бъдат връчени тази вечер в царската градина на луксозния жилищен комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци.

Партньорите на конкурса номинираха 4-звездния хотел Смартлайн  Мадара в Златни пясъци, който повече от 20 години показва професионализъм и качество на туристическия продукт.  В хотелския комплекс работи квалифициран и добре обучен персонал с опит в областта на туризма и обслужването. Основни принципи на работа са високо качество на обслужването и задоволяване на потребителското търсене. С внедряването и поддържането на системи за управление на качеството и безопасност на предлаганите продукти,  хотелът достига ежегодно поставените си цели. 

Семейният туризъм е приоритет и на южното ни Черноморие, а оценките на чуждите туристи в Букинг са отлични и за модерния и изискан хотел-ресторант "Рибарска среща". Във вид на акостирал кораб той е изграден  на пристанището в град Царево, над самия морски бряг и на 200 метра от централния плаж. От хотела се разкрива прекрасна панорамна гледка към необятното море и към китните хълмове над Странджа планина. Комплексът разполага с 20 модерно оборудвани стаи - всичките са с изглед към морето. Целогодишният ресторант към хотел "Рибарска среща" предлага разнообразно меню, с прясна черноморска риба.

По традиция Морските Оскари  популяризират и отличават най- добрите практики и успехи на Черноморието, да поощрят техните стремежи за по-добро качество на живот в България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Даровита студенткa ще учи в Кеймбридж и има нужда от нашата подкр...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).