Циганин-рецидивист изнасилил брутално 55-годишната жена във Варна, укрива се!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
11:40 / 10.08.2017
2433
Циганин-рецидивист е изнасилил брутално във вторник 55-годишната жена от Варна. Той е оставил ДНК по тялото ѝ, научи "24 часа". Мъжът вече е идентифициран, но засега не е задържан, защото се укрива.

Престъпникът имал няколко присъди. Според полицаи изнасилването е било планирано. Циганинът я издебнал да върви сама по ул. "Струга" в града и я нападнал в гръб. Замъкнал я в храстите и запушил устата ѝ, за да не вика, след което разкъсал дрехите ѝ. Жената се съпротивлявала, а циганинът използвал сила, от което тя получила големи синини.

Докато се борила, жертвата успяла да види лицето на нападателя добре.

В медицинския документ от прегледа ѝ пише, че тя има охлузвания и кръвонасядания във влагалището. Кожата на гърба ѝ е издрана в областта на прешлените.

При освидетелстването на пострадалата медиците намерили епителни клетки, които подложили на изследване. Оказало се, че по тялото ѝ има и следи от У-хромозомата, която отговаря за мъжкия пол. Така полицаите бързо разбрали кой е извратенякът. След като го заловят, ще се провери и дали по него има ДНК от жертвата.

Първоначално от полицията се надяваха да стигнат до извършителя чрез фоторобот, тъй като дала много подробно описание на изнасилвача си. ДНК-то, което намерили по тялото ѝ, обаче значително улеснило работата на разследващите. 

Първоначално за изнасилването бяха арестувани 10 души, по-късно броят им нарасна до 19. Те обаче бяха освободени.

Хората в района на ул. "Струга" във Варна избягваха да говорят за случая. Момиче на 19 г. направо отказа коментар, защото я било страх от ответна реакция.

Други съзират връзка със съседния ромски кв. "Победа", където имало много лежали във варненския затвор.

 

Акцията срещу роми в Каменар във вторник около 14 часа е заради тяхна хулиганска проява. Един от тях ударил с камък шофьор на боклукчийски камион и му причинил средна телесна повреда, казаха от районната прокуратура във Варна.

"Случаят в Каменар няма нищо общо с разследването за изнасилената жена на улица "Струга" във Варна.", каза за "24 часа" прокурор Искра Манолова.


Виж коментарите (6)

Още по темата (2):
14.08.2017 Джобният Кольо е циганинът, който брутално изнасили жена във Варна
10.08.2017 Заловиха циганина, изнасилил жена във Варна!
Още новини от Национални новини:
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Един милион българи потеглят
Д-р Илиев: Спрете със струпването на хора край бебето
Студентски стол стана хит: Салата за 1,50 и основно за 3 лв.
Сериозен проблем по морето
Как да взимаме по-висока пенсия?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).