Цветан Цветанов: Правим коледно прочистване на криминалните структури

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (11)
16:39 / 12.12.2012
2018
МВР е в постоянни акции, тъй като е добре да се направи коледно прочистване на криминалните структури, каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти в Пловдив.

Вицепремиерът Цветанов посочи, че известният като Тотко Поршето е много силен субект в организираната престъпност. Той винаги е бил закрилян от представители на дадени институции, но дойде времето, когато попадна на това правителство, което България има днес, където всички трябва да бъдат равни пред закона. Същият е съпричастен и към фабриките в Асеновград и в Хасково, които бяха разкрити, каза министър Цветанов.

Преди 2 дни пък беше задържан и един от организаторите на варненската фабрика, посочи той.

Цветанов каза, че в операция "Захарно петле" има задържани интересни лица, като особен интерес ще предизвикат един бизнесмен и неговият син, които също са част от престъпната схема.

Вицепремиерът посочи, че с последната операция "Шок" - Пловдив се очерта като част от една добре организирана международна група, която източва средства на гражданите в Европейския съюз с фалшиви кредитни карти от банкомати.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (11)
Още новини от Национални новини:
Министърът на туризма обсъди перспективи за развитието на район С...
Доставена е поредната военно-техническа помощ за Украйна
Обрат: Нулевата ставка все пак ще остане до края на 2024 година, ...
ЛУКОЙЛ с дарение към Община Бургас, ето какво ще се случи с него
Осигуриха 295 млн. лв. за фермерите, изплащат ги до тази дата
Нова промяна при изплащане на обезщетения за безработица!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).