Цветан Цветанов тъне в лукс за 1000 лева на вечер в баровски хотел

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
15:10 / 11.01.2020
1683
С почивка започна годината за Цветан Цветанов. Бившият втори в ГЕРБ се отдаде на семейна идилия в луксозен комплекс край Банско. Цветанов, съпругата му Деси и две от трите им дъщери имали удоволствието да се насладят на нечувани екстри благодарение на неговата щедрост. В известния с голф игрищата си 4-звезден хотел, където фамилията отседнала, на тяхно разположение били още 7 плувни басейна, 2 супермаркета, пиано бар, фитнес зала, игрище за скуош, билярд, тенис на маса, 7 детски зони на открито, пекарна, спортен магазин, ски училище, ски гардероб и магазин за дрехи.

Изброеният дотук лукс струвал по 1046 лева на нощ, защото справка с ценоразписа на комплекса покрай Нова година показва, че цените са били конкурентни на тези в Дубай. Някогашният вътрешен министър и семейството му били настанени в разкошни стаи, обзаведени изцяло в алпийски стил, с много дърво, животински трофеи, кожи и кадифе, препращащи към атмосферата на Алпите, твърди "Ретро". Нищо чудно мястото да е било препоръчано на Цветанови от техния близък приятел Веселин Маринов. През миналата есен в същия хотел той вдигна сватба за чудо и приказ на единствената си щерка Йоана, която се разходи за втори път до олтара, след като преди време се венча за един от най-талантливите родни хирурзи, но любовта им бързо угасна.

Най-вероятно Цветанов и близките му са били сред почетните гости на сватбеното тържество, тъй като естрадният трубадур не пропуска да ги кани на личните си празници и всичките си големи концерти в НДК и "Арена Армеец“.

Доскоро на лукса на същия ризорт се радваше и друго светско семейно – Гала и любимият й Стефан. През миналата зима те бяха закупили една от алпийските вили на територията на комплекса и всеки уикенд отпрашваха от София за Банско, но напоследък не се вясвали там, защото не можели да намерят уединението, което търсели.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки
КЕВР очаква понижение с около 5% на природния газ
Увеличиха заплатите на тези служители
Напрежение сред фармацевти, заради софтуерен проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).