Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Цветанов не сдържа емоциите си и се разплака: Оставам коректен към премиера
Автор: Екип Burgas24.bg 11:53 / 01.06.2019Коментари (3)1630
©
"Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези 40 дни бях коректен, лоялен, не казах и една дума. Не смятам, че е редно, може би е само негово право да дава оценки на всеки един от нас, но аз смятам, че когато 18 години си бил с един човек, по-добре да запазиш хладнокръвие, да бъдеш уверен в това, което си взел като решение. Аз се гордея с това, че познавам Веско Маринов". Това заяви по Би Ти Ви Цветан Цветанов, след като тази седмица подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ.

Водещата заяви на Цветанов, че той е на 2 метра от нея и тя вижда очите му, които са пълни със сълзи, на което той отговори: "Това е съвсем нормално, аз съм чувствителен човек и взимам решенията си съвсем осъзнато. Нищо от казаното от премиера, не ме нарани, защото може би това е нещо, което не съм виждал през всичките тези години. Това е неговото поведение, неговата оценка. Мисля, че хората ще дадат оценка – не аз, не той. ".

"Многообразието от различни виждания не трябва да те прави да даваш негативна оценка, аз с Веско Маринов се запознах когато бях заместник кмет в столична община. Той е много ранима душа, но ако не е с тези си качества, той нямаше да бъде Веско Маринов". Така коментира той думите на Борисов за Веселин Маринов.

За решението да подаде оставка той каза: "Взех решението, разсъждавайки над 40 дни и когато отидох при Борисов във вторник, само да уточня, че предишната вечер говорих със съпругата си до 2 през нощта. Проведохме 3 часа и половина разговор. Третият вариант беше да остана в партията, но да нямам никакви контакти и изяви, но това редно ли е?", попита Цветанов. "Казах, че вариантите са само два, или работим както досега, или си тръгвам. Идва един момент, когато единият казва, че вече не си нужен, аз това нещо го усещам. Усещам, че има недоверие, което не е съществувало досега".

"Аз не съм човек, който ще сложи личното пред националното, партийното. Затова Борисов е в правото си да говори каквото иска, но и аз имам права и мога да говоря, лоша дума за Борисов няма да кажа, но мога да коментирам политически решения, които според мен са грешни. Аз съм бил винаги за евроатлантическата позиция на страната".

"Аз му благодаря, че през тези 1 години работихме заедно. Всичко, което се е случвало в партията, съм го споделял с Борисов", категоричен беше Цветанов.

Той заяви, че няма никаква информация, с която да държи премиера.

Относно новия апартамент той заяви, че имало много спекулации. "Замених двете жилища 200 квадрата със жилище, което е 239 квадрата и съм доплатил 100 000 лв. От всички собственици в нашата кооперация аз може би съм с най-скъпата цена. Тя не е под 1100 евро". Това ми е единственото основно жилище. Аз други собствености нямам, мит е, че съм си взел поредния апартамент".

За отношенията си с "Артекс" той каза: "Със семейство Мирянови се запознахме през 2017 година, съжалявам, че с това семейство се случиха толкова несгоди. Доколкото сме си говорили, те никога не са кандидатствали за обществена поръчка, те са били инвеститор на имоти, които са придобивали от купуването с частни лица. Семейно сме се виждали само веднъж. Но аз се възхищавам на хората, които са успели в живота, защото фирмата "Артекс" е на 20 години. Чувал съм от други хора, че семейство Мирянови са отказвали на хора с лоша репутация да си закупят апартамент, независимо от цената". Цветанов беше категоричен, че не е лобирал за Мирянови и че не ги е предупредил за проверката.

"Ще бъда редови член. Смятам, че в момента само съм закачил шпайковете на стената. Засега ГЕРБ е партията, която е най-припознаваща се в моите виждания. Аз дадох всичко от себе си", каза Цветанов. И допълни, че имал вече нови предложения включително и политическо предложение от партия.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Борисов е руска подлога и действа против Цветанов който е евроатлантик! Евроатлантиците не са на почит от Кремъл и Цветанов беше изгонен от статуквото! 100% руска политическа система в България не търпи евроатлантици! Видяхме какво стана с Костов?!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.06.2019 г.
0
 
 
Цветанов отиде твръде далеч през последните години. Той превърна ГЕРБ в собствена манифактура за лично задоволяване, сложи чадър над безчинствата на подопечните му кметови и министри. Случаите са твърде много, не само тези, изнесени пред обществото. Но най-грозното беше, че на партийни форуми така структурираше речите си, че Борисов да се чувства като гост на чуждо събитие, като гост на партията на Цветанов. Никой не би издръжал подобно високомерно поведение, но Борисов дълго го търпя...И в това е голямата му грешка. ГЕРБ нямат друг шанс за оцеляване, ако не почнат сериозно изчистване на корупционните зловония по места, оставени от Цветанов. Продължават да гърмят отвратителни случаи като този в Божурище, сега с Р.Ралев.. Човек остава с впечатлението, че където пипнат органите - всичко вони. Поне има воля от страна на Борисов за борба със самозабравили се люде. До къде ще стигне - предстои да видим.
0
 
 
Никаква драма няма.Капитана си избира екипажа.Незаменими хора няма.Спомням си Искра Фидосова.Плюнки,рев да я махне...махна я.Забравиха я.Рев за Цецка и Цецко.И тях ги маха.Ще ги забравите.Само ,че БСП не се усещат,че е по добре със стария кадрил отколкото с новия.Новия ще е по млад,некомпрометиран и верен.Борисов колкото и да е прост е над 10 г.в политиката.Има съветници и партньори сред европейските партии.Колкото и да го плюете той си отгледа за тези 10 г.политици.И в Европарламента и в родния и по места.Тези които започнаха в Герб,които наричате физкултурници или рабФаг специалисти или бивши комунистически деца и внучета си изпълниха ролята за тези 10г. и е време да се сменят.Така е по целия свят.Без значение монархия,демокрация,република или тоталитарна власт е.Всеки суверен работи с хора.И определени хора са до време.Изчиствайки гербаджии с пооцапана и дразнеща репутация Борисов не отслабва партията си ,а я реновира и подготвя за нов период.Вижте избора му за Евродепутати.Всичките са млади и опитни.Само Ал.Йорданов като жест към СДС защото само той остана,като символ от тази партия. Разделянето с някой хора не само не обезкърви ГЕРБ ,но и показа,че лично Борисов може да закрепи ситуацията и да победи.И се случи.И ще се случва.Той винаги е разчитал повече на Т.Дончев и Горанов и със сигурност те ще заместят напусналите.Аз съм сигурен,че ако в бъдеще спечели следващ мандат БЕЗ нуждата от коалиция,премиер ще бъде някой от двамата или Кристалина Георгиева.И няма да се очудя ако Борисов се кандидатира за Президент.Просто много хора в България не виждат по далече от носа си.А БСП ако я няма подкрепата на Кремъл си е заминала отдавна,защото тази кочина все повече боклуци взе да събира.Те ще се изядат отвътре сега и не им остава време за промяна.А им в нужна за да съперничат на ГЕРБ. Всъщност не ГЕРБ е силен,останалите са слаби и политически неграмотни,защото повечето са насадени политици или кукли на конци.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: