Цяла седмица ваканция зарадва учениците, но притесни родителите

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
21:14 / 20.05.2019
2435
Всички ученици са радостни от факта, че заради матурите на зрелостниците, изборите и 24 май - Денят на славянската писменост, ще почиват цяла седмица. Матурите на дванадесетокласниците са на 21-и и 23-и май и тези дни ще бъдат не учебни, а 24 май  е почивен за цялата страна.

На 27 май(понеделник) училищата ще бъдат затворени заради изборите, тъй като в тях се помещават изборните секции. Plovdiv24.bg научи, че повечето училища в Пловдив са обявили в сряда спортни празници или са организирали екскурзии и учебни занятия няма да има. За учениците от началните класове на практика учебната година приключи

Тази ваканция е повод за радост на учениците, но родителите на по-малките отсега се притесняват кой ще ги гледа. Ако нямат баби, които да се притекат на помощ, ще трябва да взимат отпуск или болничен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Даровита студенткa ще учи в Кеймбридж и има нужда от нашата подкр...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).