Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дайнов: Не знам дали българският народ е малък, но много прост, знам обаче нещо важно
Автор: Екип Burgas24.bg 10:37 / 10.06.2024Коментари (13)1190
©
"Не знам дали българският народ е малък, но много прост.

Знам, обаче, нещо по-важно. В нито една секунда от 1879 година насам мнозинството от българите не са искали да живеят като европейци. Искали са да живеят като животни: силният да решава, какъв да е животът на слабия".

Това написа в социалните мрежи политологът Евгени Дайнов.

"Винаги българите, искащи да са европейци, са били малцинство. От време на време са ставали голямо малцинство, та дори са получавали електорална подкрепа. Но после винаги - винаги - е сработвал прословутият втори акъл на българина.

И той е изритвал от властта своите проевропейски представители, за да върне властта в ръцете на онези, които се отнасят с него като с животно.

Днес видяхме поредния епизод. Нищо ново не сме видели. спомнете си как мъдрият български народ беше единственият в Европа, който през 1990-та, сдобил се с възможността да гласува свободно, гласува за БКП под лозунга "Тази ваш'та свобода с какво се яде БЕ?".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Изключително малък ,но много прост народ сме
0
 
 
ааа ДС синчето жив ли е още чак се прави на умен ахаха
-1
 
 
Като Ви чета коментарите,всички сте с кокоши мозъци или най-много овчи.Прав си Дайнов,много си прав.Тези безмозъчни овце се бият в гърдите че са българи,но тъпи и мързеливи българи.За съжаление 80 процента са такива-не народ а мърша
0
 
 
тъкмо се чудех с какво този индивид е помогнал на Родината си и карма е обяснил много точно с биографията му-с нищо че и акъл дава-типично за децата на комунистите
+1
 
 
Евгений Дайнов е роден през 1958 г. в Пловдив. Син е на постоянния кореспондент в Москва на вестника на Политбюро на Българската комунистическа партия Работническо дело Александър Дайнов. В началото на 70 -те години, Александър Дайнов става представител на вестника този път в Лондон. Там във Форест Хил скуул, Евгений Дайнов завършва средното си образование. През 1976 г.,когато всички момчета на 18 години влизат в казармата, младият Дайнов заминава за Оксфорд да учи политически науки. Това в онези години е възможно само с личното одобрение на Тодор Живков и на Държавна сигурност. Да се избегне казарма не беше дори и от възможностите на членовете на Политбюро на БКП. Дипломната работа на Евгений Дайнов е за развитието на Френска комунистическа партия. Тогава връзките между БКП и ФКП бяха много тесни и на френските другари се разчиташе за налагане на комунизма в Европа. Дори БКП финансираше органа на ФКП вестник Юманите. В последствие Дайнов работи в Института по история на БКП.
-4
 
 
Лесно е да се каже от човек работещ за Сорос и през ръцете са му минали доста долари от фондацията обслужваща Америка. Долен агент. Национален предател.
До кога Тиквеницзи ще управляват България?
на 10.06.2024 г.
0
 
 
С това се характеризира Мършата! - Свиня която предпочита да рие в Боклука! Или както казват Сърбите: Човек без пари е Ла -- Й -- но! А Ла --- й -- но со пари е Човек!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Олимпийски игри в Париж 2024
Хороскоп за деня
Лято 2024
Гръмна склад за фойерверки край Елин Пелин: Има пострадали!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: