Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Данъчните влизат във Фейсбук
Автор: Екип Burgas24.bg 13:13 / 09.01.2012Коментари (12)1454
© Burgas24.bg
Данъчните влизат в социалната мрежа Фейсбук (Facebook). Целта не е да дебнат данъкоплатците за покупки на луксозни вещи и укрити доходи, а да бъдат по-близо до хората.

Националната агенция за приходи планира да има своя страница във Фейсбук, където да организира форум за данъчни въпроси. Ще има служители на агенцията, които ще дават професионални отговори на всички поставени във форума проблеми. По този начин контактът на всички граждани и фирми с НАП ще бъде много по-лесен и удобен.

Разрешаването на данъчните казуси няма да бъде сложно, а ще става сякаш общуваш с най-добрия си приятел. На сайта на НАП във Фейсбук ще се качват любопитни клипчета, свързани с плащането на данъците, както и полезна и интересна информация. Планира се всичко това да стане в рамките на настоящата година. От НАП са предвидили още няколко начина, с които да се доближат до всеки човек. Планира се да се направи данъчна игра за мобилни телефони, които работят с операционната система Андроид (Android). По този начин ще може да се забавлявате на работното си място, като събирате данъци на смартфона си.

От Националната агенция за приходи планират да влязат и в училищата, за да разясняват данъчната система на децата. Идеята е още преди да са започнат сами да изкарват хляба си, децата да научат защо е необходимо плащането на данъци, както и какви са различните видове налози. За малките деца ще се организират забавни игри, свързани с данъците. С по-големите ученици ще се разискват сериозни теми. Наученото ще бъде от голяма полза за младежите, след като започнат работа и се налага да подават данъчни декларации, да обявяват доходите си и сами да плащат осигуровките си.

Източник: в. "Стандарт"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Неее, сега трябва да си оправдая харесаните страници за джакузита-макузита, хотели,барове, яхти, кораби и друга сган която не съм отчел пред данъчните :D :D :D :D Тия вече се чудят с какви простотии да се занимават !
0
 
 
оо да заповядат така хубаво ще ги повозя на к..ра ми че ще ме помнят докато са живи:))))
0
 
 
За съжаление ми звучи най-вече като PR. Дори и да се случи надали някой ще въвежда актуална информация.
+4
 
 
Разбира се, че официално "целта не е да дебнат данъкоплатците за покупки на луксозни вещи и укрити доходи, а да бъдат по-близо до хората". То остана и направо да си кажат е това е целта. Във всеки случай внимавайте какво публикувате в профилите си.
+2
 
 
"Териториална дирекция на НАП" [Like] Е, не! То това си е направо виц! Не знам колко нормални хора ще го харесат. Май ще си останат само със служителите в страницата, и ще разправят на Правителството - ето, имаме 5'000 човека от цяла България, които ни харесват (а то сигурно служителите им са над 10'000). Следваща стъпка - да направят мърчандайзинг - тениски, шапки и чаши с надпис "I <3 да плащам данъци!"
+5
 
 
Сега нали се сещате някой ще получава заплата и ще седи цял ден във Файсбук :):)
+5
 
 
данъчните не могат ли да влезнат в тоалетната ми и да изследват и какво съм ял ..... бюро за разследване ли е фейсбук ???
+6
 
 
Скоро имам чуството че и върху самите личности като хора ще се внасят данъци!!!! Данък съществуване на земята
+4
 
 
то от тая смрад ''данъчни'' отърване има ли ??? ами да ни влязат и в леглата да са още по-близо до нас !!!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: