Децата ни гушкат сперматозоиди, сифилис и хламидия под формата на плюшени играчки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
09:38 / 23.04.2018
7534
Деца гушкат сперматозоиди, сифилис и хламидия под формата на плюшени играчки. Образователните комплекти са истински хит в мрежата, а цените варират от 17 до 50 лева според големината на продукта, пише "Телеграф".

Играчките са базирани на истински микроби, вируси, клетки и организми. Всяка една от тях е придружена с етикет и съдържа интересни факти за съществото. Плюшките се продават и под формата на ключодържатели. Повечето са поотделно, но има и комплекти. Така например "Екзотична ваканция" съдържа 5 минимикроба - гангрена, малария, западнонилска треска, денга и питоновирус. В любовния сет пък са включени херпес, хламидия, гонорея, човешки папилома вирус и сифилис. Друг комплект, носещ името "Да го направим" предлага плюшени сперматозоид, яйцеклетка, цигота, стволова клетка и ДНК. Според описанието той е подходящ за деца на 12 години. Цената му е 37 лева.

По-евтини са играчките на бройка. Сред тях има кандида, инфекциозна мононуклеоза, туберколоза, язва, червени и бели клетки, хепатит, лош дъх и дори диария.  "Използвам ги, за да покажа на сина ми какво ще стане, ако не си мие ръцете и ги лапа или пък какви човечета ще го лазят, ако не си изяде салатата. Много са ми полезни", коментира жена в социалните мрежи.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).