Демерджиев съобщи: Военнослужещ е застрелял приятелката си и се е самоубил

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:29 / 16.08.2022
840
Военнослужещ е застрелял приятелката си, след което се е самоубил в Стара Загора. Toва съобщи в студиото на "Лице в лице" служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

Според източници на bTV тази сутрин в полицията в Стара Загора е получен сигнал от жена, която е съобщила, че от два дни не може да открие дъщеря си.

При проверка в жилището на изчезналата жена са открити два трупа. Според първоначалния оглед военнослужещият първо застрелва приятелката си, а след това слага и край на живота си.

Огледите в жилището продължават и в този час. Очаква се разследването да бъде поето от Военната прокуратура, тъй като извършителят е с военен чин “ефрейтор".

"Доколкото имаме информация, единият родител подава информация. Извършва се проверка на място, видян е пистолет в близост до двата трупа. Тепърва започват действия по разследването и те ще доведат до категорични изводи по темата“, добави Демерджиев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Земетресение у нас
Кога в България ще преминем на 4-дневна работна седмица?
Какво да правим, ако ни излезе положителен тест за наркотици, но ...
Крум Зарков: В държавата има криза, действията на служебния кабин...
Проф. Хинков: Решението не е да се спре строежът на частната детс...
Майка намери 15 кърлежа по детето си след разходка: Цялата буза и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).