Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Денис Ризов броил 1 милион на Халваджиян, за да пуснат "Море от любов" с жена му като водеща
Автор: Екип Burgas24.bg 19:51 / 07.06.2020Коментари (9)3974
©
Близо 1 милион лева е струвало мястото на Наталия Симеонова като водеща в Би Ти Ви, става ясно от изявление на Маги Халваджиян преди дни. Парите е броил преди години нейният все още законен мъж Денис Ризов, когато в телевизията тръгнало предаването "Море от любов". Без неговите дотаци легендарното предаване едва ли щеше да види бял свят, а Маги Халваджиян може би нямаше да е толкова успешен тв продуцент.

Ако не беше Ризов, Халваджиян е щял да фалира още преди 18 години. Той най-вероятно никога нямаше да развие своята медийна империя, с която днес го познава цяла България. Признанието дойде преди дни от самия продуцент. Оказва се, че Денис Ризов е човекът, на когото той дължи цялата си кариера. Наталия Симеонова пък без парите на мъжа си, който от години не живее с нея, но продължава да я издържа, нямаше да е сред най-емблематичните тв лица у нас.

Оказва се, че мъжът й се е изръсил с цял милион, за да я направи тв водеща.

Истината за тези събития лъсва цели 18 години след старта на култовото предаване "Море от любов", което и до днес остава класика в българския ефир. Самият Маги Халваджиян повдигна завесата над тези любопитни събития в интернет шоуто на рапъра Тото, който тази години бе участник в предаването "Като две капки вода".

"Море от любов" беше първото ми предаване. С него на практика пробх в телевизиите и от там тръгна всичко", върна се назад във времето Маги Халваджиян. Той гледал шоуто в Италия, където то имало колосален успех, и решил да го предложи за излъчване в Би Ти Ви. "Тогава нямахме никакви пари – само ентусиазъм в изобилие", сподели продуцентът.

Въпреки това той по някакъв начин успява да събере огромна сума, залагайки всичко, което притежава. Казва, че купува правата на шоуто и снима едно демонстрационно предаване, което да представи в телевизията (истината е, че поне година "Море от любов" се излъчва у нас без платен лиценз – б.р.). Халваджиян налива в това не само собствените си средства, но и средства, които взима от роднини и познати, залагайки всичко на една карта. Показва шоуто в Би Ти Ви, но отговорът, който получава, е "Не!". В телевизията решават, че подобно предаване няма как да се снима в България. Според тогавашните шефове в медията българските мъже са мачовци, които никога няма да влязат в тв студио, за да се обяснят в любов на жените си. Не виждат никакъв смисъл да го излъчват.

Маги остава на червено. В отчаянието си той звъни на Денис Ризов. По онова време той все още живее с Наталия, която пък Маги избира за водеща. "Край с мен! Телевизията няма да пусне предаването! Пред фалит съм, заложих всичко", вайка се отчаяния Халваджиян. За щастие обаче по онова време рокаджията развива мащабен бизнес с внос на козметика и шампоани от САЩ и разполага с достатъчно средства, за да го измъкне от блатото.

Той купува рекламно време във все още несъществуващото шоу, само и само в Би Ти Ви да погледнат сериозно на него и да го пуснат в ефир. Условието, разбира се, е водеща да остане Наталия Симеонова. Според слуховете, Денис е броил най-малко милион за реклами, от които бизнесът му нямал нужда, само и само жена му да е на екран.

За щастие на целия екип, шоуто става хит още с първите си няколко издания. Зрителите доближават 1 милион, което за събота следобед си е цяло посижение. От Би Ти Ви обаче продължават да отказват да наливат пари в предаването. "Там много обичат всичко да им е безплатно – маниер, който май им е останал и до сега!", дразни се до ден днешен Маги Халваджиян. В един момент на Денис му писва да плаща, за да ходи жена му на работа, а приятелят му да си изхранва семейството. Арменецът за пореден път предлага на Би Ти Ви да поемат отговорността за производството на "Море от любов", но получава поредния отказ, писа "Уикенд".

Решението на проблема отново идва от страна на рокаджията. Като разбира, че телевизията не иска да плаща, предлага в рекламното време, което е платил, до покаже голия си задник. "Това ще бъде рекламата ми в следващия брой на шоуто! Ще си сваля гащите и ще си покажа задника! Това ще стои в ефир 30 секунди!", отсича Ризов. Изправени пред опасността да излъчат подобен кадър, в Би Ти Ви решават да избегнат скандала, поемайки издръжката на "Море от любов".

Следват 12 години, в които Наталия Симеонова е на екран с предаването, а Маги Халваджиян създава цяла медийна империя.

До ден-днешен обаче той признава, че без Денис Ризов всичко това най-вероятно нямаше да се случи. Днес Маги Халваджиян е в особени отношения и с Наталия Симеонова, и с Денис Ризов. Арменецът смята, че блондинката го е предала, като не си е тръгнала от Би Ти Ви, когато предаването бе свалено от ефир. Тя остана в телевизията с ново шоу, което обаче не просъществува дълго. "Маги години наред ми се сърдеше и не ми говореше и не можех да си обясня защо го прави", тъгуваше чувствителната Наталия.



Още по темата: общо новини по темата: 1303
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
предишна страница [ 1/218 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наталия е уникален човек и прекрасен водещ! Всеки лев даден за нея е инвестиция в доброто, красивото и ценното в живота, което тя ни даваше с всяко нейно предаване! Фен съм й!!!
Aнонимен
на 08.06.2020 г.
0
 
 
Денис Ризов переше парите на Георги Илиев,нищо другото са глупости,да не би Халваджиян да има телевизия?
0
 
 
Щеше да е нормално, ако същият не излизаше и говори за морала на НАРОДАрџ?Ў
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: