Депутат: Проектът на Петков и Василев няма да доведе до нищо добро

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:30 / 17.09.2021
1218
"На два пъти през тази година се осъществява " удар с таран“ срещу политическата система. Първия беше с партията ИТН, който не успя, и сега може би затова се появява и този нов проект на Петков и Василев, това е опасното за българската политическа реалност, не за нас“, каза пред БНР Радомир Чолаков от ГЕРБ.

"Но партиите са все пак част от гражданското общество, и ние сякаш забравихме за това. И се чудя защо последно време се забавляваме и изпитваме удоволствие от идеите за създаване на параполитически проекти, които трябва да ударят старата политическа система на базата не неясни връзки, неясно финансиране и идеология...

И не знам защо си мислим, че това ще доведе до нещо по-добро? Аз си мисля за две личности - Кирил Петков и Асен Василев, който се движи в сянката на първия, но Петков бих го оценил по делата му. Когато отправих депутатско питане към Петков за малки фирми, които е трябвало да получат помощи във връзка с пандемията, това дойде като сигнал от избиратели, попитах защо тези хора не са си получили помощите си, Петков каза, че те ще си получат помощта. Но това и до днес не е станало. Ако това дребно нещо не може да свърши, какво остава за нещо голямо", даде за пример Чолаков.

Чолаков не посочи кой ще е кандидатът за президент на ГЕРБ, като заяви, че не знае кой ще е:

"Но българското общество има нужда от миротворец президент, той не трябва да изгаря мостове, и да не води войни срещу една част от обществото, за да наложи своите си идеи.

Разчитам че, кандидатът на ГЕРБ / СДС ще е такъв човек - изграждаш мостове. Ще видим дали обществото ще избере войната, или ще избере мира.

А Румен Радев до момента е с минус един милион гласове назад...Кампанията няма да е толкова лесна...", каза още Чолаков.

Виж коментарите (2)

Още по темата (3144):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).