Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Депутат от ДПС поиска постове за помаци, дискриминирали ги
Автор: Екип Burgas24.bg 16:50 / 24.09.2013Коментари (23)1034
© Bulfoto
Депутатът от ДПС и бивш кмет на Гърмен Ахмед Башев заяви в ефира на бТВ, че малцинствата ще бъдат интегрирани, включително и в държавните структури. 

"Това изрично е залегнало в програмата на Пламен Орешарски", така Башев обясни свое изказване пред избиратели, в което заявява, че "скоро шефът на полицията в Рибново ще бъде помак, а скоро и в ДАНС ще заработят помаци - това ви го обещаваме и ще го реализираме".

Башев отрече квалификация на речта му като политическо говорене, базирано на религиозен фундаментализъм. Според него ставало въпрос за политическо говорене "близко до гласоподавателите, на езика на хората", информира още бТВ.

Башев намекна, че и в полицейската школа в Симеоново, и в ДАНС, и в комисиите за назначаване на държавни длъжности имало дискриминация спрямо българските граждани от малцинствата. На помаците в региона на Гърмен обаче трябвало да се дава шанс за развитие, тъй като те били 70% от населението в общината.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.09.2013 г.
+1
 
 
Това е България а не Помакия, така че първо трябва БЪЛГАРИ да се назначават на работа !!!
0
 
 
кави симпатични Хора искат да ни управляват. сладури
+1
 
 
А,така, дайте да ги наредим помак- милиционер- помак- милиционер... И това с какво ще помогне на Държавата? Т'ва ДАНС го превърнаха в някакъв вид социално министерство! Важното е да се назначават "наши" хора, в случая помаци. А на останалите етноси и малцинства в България оРешарски какво им обеща? Кое парче от баницата? Почти съм убеден, че и в момента в ДАНС работят помаци. Тези новите, които ще назначават, нещо повече ли са от останалите или... Сега е редно съответните държавни органи да се самосезират и да привикат този глупак да обясни защо насажда етническа омраза и как така обещава работни места в ДАНС все едно му е бащиния.
+1
 
 
"..а скоро и в ДАНС ще заработят помаци" както се казва - без коментар!
0
 
 
Не че нещо, ама снимката говори сама по себе си.... А относно дискриминацията- хайде стига глупости- коя нормална държава не го прави, един народ трябва да е толерантен, но трябва и да си остане народ идентичен, в този ред на мисли, дали зимбабве например би допуснала, европеидно малцинство до ръководни постове и т.н. Примери колкото иска човек.... Всеки да си гледа в чинията и градинката! Човек, който иска да се интегрира и развива своите способности, ще го направи независимо на чия земя е!! Всичко друго е мрънкане безсмислено, за щастие на политически единици, които с това се хранят- простотията, малодушието и т.н на хората ....... Тааааа боли ме оная работа за някой, който го мързи и не знае колко е две и две, пък било то "чист" българин или помак .... Такива готованци народност нямат!!!
+1
 
 
В България няма дискриминация на идиоти, олигофрени, малоумници и народното събрание е ярък пример!!! Да живей!
+1
 
 
тъпанар!!!!В България си бе горски плъх
+1
 
 
Това Гармен го прекрастете на Промитово
+2
 
 
Тоз неграмотник маи е забравил че гармен е в Булгаря а не обратното. Да вземе макко да се ограмоти сас светски книги а не с коран. Аман от етнически и правителствени идиоти.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: