Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Деси Радева със саркастичен коментар за СРС-тата с президента
Автор: Екип Burgas24.bg 09:08 / 29.01.2020Коментари (30)2304
©
Съпругата на президента Румен Радев направи първи коментар на разпространените вчера от прокуратурата записи, свързани с назначаването й за пиар на Военновъздушните сили. На страницата си във Фейсбук Десислава Радева публикува в типичния си стил песента на Toto - Hold the Line и я придружи с думите:   

"Приятелка звъни от близо два часа. Няма да вдигна! Държавната измяна дебне навсякъде..."

Държавното обвинение разпространи във вторник записи от разговори на командира на Военновъздушните сили - генерал-майор Цанко Стойков с мъж, за който се предполага, че е Румен Радев. Двамата обсъждат как да прикрият конфликт на интереси, свързан с назначаването на Десислава Радева за пиар на Военновъздушните сили.

В понеделник главният прокурор Иван Гешев отправи няколко въпроса към Конституционния съд: Дали се припокрива понятието "държавна измяна" с престъпленията по глава първа от НК "престъпления против републиката", в раздел "Измяна"; каква е разликата между понятията "държавна измяна" и "нарушение на Конституцията"; включват ли в съдържанието си някое от понятията "държавна измяна" и "престъпления против републиката" извършването на престъпление, различно от предвидените в раздел "Измяна", глава "Престъпления против републиката", ако да, в кое от двете и има ли изисквания относно вида на престъплението?








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ОХО а представяте ли си какво има в ПЪЛНОТО СРС ,май сме чули само върхът на айсберга..... "Звуковите файлове, които пуснахме за Румен Радев, не са СРС. Това, което е в медиите, не са СРС, а са извадки, за които има разрешение от наблюдаващите прокурори".
0
 
 
Няма такава наглост....дай на простия висок пост и му гледай селянията!
+3
 
 
Защитниците на *деси миризливата* - така и е било прозвището докато е била любовница на гумен радев,да се запознаят с нейната *трудова биография*.Кой и как е запознал двамата,какво се е *трудила* преди,кой е предишния щастливец/червеното дИпУтатче свиленски/,какви *чудеса* е творила преди.Наслука!Всеки си заслужава жената,на някои се пада пацавура!
на 29.01.2020 г.
-3
 
 
Обяснявайте се, каква е Деси Радева. Няма значение, че живеем в държава, в която можеш да подслушваш държавния глава и генералния щаб на Републиката, докато разследваш "сериозното престъпление" как е назначена съпругата му. Няма значение, че после с гордост публукуваш резултатите от т.нар. разследване със специални разузнавателни средства. Няма значение, че прекратяваш производството с наказателно постановление, което гласи, че мандата на президента само трябва да свърши. Каква ти България?! Добре дошли в Шоуто на Слави. Подкрепа за Румен Радев и семейството му - врагове на партията и народа ...очевидно.
+1
 
 
Деса циганеса пак ли е синьо... Набараха ги в крачка , хе хе хе !
0
 
 
Какво да и пука на тази парясана кранта ? Те такива са оперирани от съвест и достойнство.Със сливата си е стигнала до PR и и дреме ,че има конфликт на интереси.Нали президента вече и е мъж.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: