Десислава Атанасова: Трябва да се противопоставим на хунтата, която се роди под юмрука на Радев

Автор: Йоланда Пелова
Коментари (1)
12:34 / 18.03.2022
547
Активът на ГЕРБ премести протеста си пред Народното събрание. Тома Биков обяви, че от днес парламентарната група на партията ще започне работа за сваляне на правителството на Кирил Петков, разпускане на парламента и незабавно насрочване на предсрочни избори, предава репортер на Sofia24.bg.

"Днес е денят, в който всички демократично мислещи хора казват стоп на полицейщината. Днес е денят, в който ГЕРБ е тук, за да заяви, че смешници, пияници, дамаджани и всякакви други популисти и бруталисти нямат място в управлението на България. Днес е ден, в който ние спонтанно провеждаме граждански протест", заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ.

"Протестът ни е мирен, ние сме хора, които ценим закона, които ценим реда и демокрацията, Хора, които ценим и защитаваме институциите. Ние сме хората, които никога няма да посегнем на българската полиция, ние сме хора, които няма да къртим павета, ние сме хора, които няма да носим ковчези. Ние сме хората на правилата и закона. Ние сме хората, които искаме правилата и закона да се спазват. Това, което демонстрират управляващите и от ляво, и от дясно - безхаберие, повече от една година, липса на всякаква политическа, идеологическа и реална алтернатива", коментира още тя.

Тя изтъкна, че единствената цел на това управление е да открадне всичко в тази държава и да си ходи. "Днес е денят, в който трябва ясно да заявим, че ще се противопоставим с всички демократични и парламентарни средства на хунтата, която се роди под юмрука на Радев, на тези, които без присъда, без съдебно разпореждане, без прокурорско разпореждане - влизат по домовете на български политици. Ние сме тези, които стоим зад Менда, зад Севи, зад Влади, зад Борисов - ние сме ГЕРБ с вас сме по-силни", каза още Десислава Атанасова.

Виж коментарите (1)

Още по темата (181):
12.12.2023 Прекратиха разследването, по което задържаха Борисов и Горанов - нямало доказателства
21.03.2023 Поптодорова: Логично беше Държавният департамент на САЩ да обяви ареста на Борисов за незаконен
31.12.2022 Съдът реши окончателно: Арестът на Горанов на 17 март е незаконен
16.11.2022 Севдалина Арнаудова иска да съди "Продължаваме промяната"
01.11.2022 Обрат: Арестът на пиарката на Борисов - Севделина Арнаудова е незаконен
18.10.2022 Арестът на Севдалина Арнаудова е законен
Още новини от Национални новини:
Станишев: Много войводи, малко четници
Половината безработни у нас са със средно образование
Шофьор остана без работа заради фалшиво положителни тестове за на...
Корнелия Нинова: Днес ни чака много сериозно решение
Хлебар: Поредният предизборен фойерверк!
Тодор Капитанов: Кодексът на труда е най-нарушаваният закон у нас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).