Девойка от Варна бе удостоена със Super Grand Prix от международен конкурс за даровити деца в Занзибар

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:50 / 03.05.2022
541
Божана Атанасова, солистка на ДВА "Сребърни звънчета“ при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, бе удостоена със Super Grand Prix Little Model Earth 22 за отличното си представяне в Осмото издание на престижния международен конкурс за даровити деца Little Model Earth 22. 

Конкурсът се проведе от 14 до 21 април в Занзибар. Двадесет и пет избрани участници от три континента се състезаваха в шест категории, които включваха интервю, портфолио, представяне на национален костюм, на тематичен костюм "Чудесата на земята“, уникален талант, дефиле с бални рокли.

Международно жури, в което членове са били представители на ЮАР, Танзания, Румъния, Грузия, Кения и Холандия, присъди на Божана Атанасова най-високото отличие. Оценяващата комисия особено била впечатлена от изпълнението на песента Feeling good, с което Божана заслужено получила високата награда и овациите на публиката.

Участниците в конкурса бяха разделени в 3 възрастови групи : Mini, Junior , Senior. Международното жури присъди на единствения представител на България, Божана Атанасова, най-високото отличие за талант :"Talent Wnner Little Model Earth 2022", както и най-голямата награда за цялостно представяне “SUPER GRAND PRIX Little Model Earth 2022".

"Изключително горди сме с прекрасното представяне на нашите деца и младежи за престижните отличия, които завоюваха за Варна и България и доказаха за пореден път, че българите освен, че са красиви, са и много талантливи", сподели с нас Анелия Проданова - мениджър в школата за подготовка на таланти от Варна "Старс академи".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обърната цистерна на АМ "Тракия", мантинелата е буквално премазан...
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Стана ясна причината за тийнейджърското меле в Габрово
Празникът на розата тази година ще ни поднесе огромни изненади
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици!
Младите българи в чужбина искат да се върнат обратно у нас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).