Див екшън: Биха и ограбиха футболисти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:08 / 19.02.2021
714
Tрима 15-годишни футболисти от "Септември“ (София) бяха нападнати, бити, заплашвани и ограбени в Сандански от местна банда тийнейджъри с криминални прояви. Екшънът се е разиграл вчера. 

Седем ученици в различни училища в Сандански, част от които вече имат криминални прояви, пресрещнали три от момчетата от младежкия отбор на "Септември“ и започнали да се заяждат, да ги обиждат и провокират.

Сбили се и санданчани със заплахи и принуда ограбили наличните пари на футболистите-гости на града. От единия 120 лева, от другите двама по около 40 лева, след което избягали. Екшънът станал в района на Интерхотел Сандански, съобщи "Струма". 

Футболистите на "Септември“ незабавно депозирали жалба в полицията и побойниците са установени и задържани. Това са 16-годишният Милчо И., криминално проявен, връстникът му Мартин Ст.- криминално проявен, Йордан А. на 21 години, Андон Я. на 15 години, криминално проявен, Алберт К. и Николай Т.. Всички те са задържани, докладвано е на прокуратурата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).