Днес до обяд ще е слънчево, след това отново валежи с гръмотевици

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:23 / 04.06.2016
674
Днес в сутрешните часове над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време, с по-значителна облачност в северните райони. Около и след обяд и до полунощ отново ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност и в много райони ще има превалявания, придружени с гръмотевични бури. 

На места валежите ще са интензивни и значителни по количество, има условия и за градушки. Максималните температури ще са предимно между 21° и 26°. Атмосферното налягане слабо ще се повиши, но ще остане малко по-ниско от средното за месец юни.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места ще има валежи и гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 9°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, в следобедните часове - купеста и купесто-дъждовна. Ще има валежи и гръмотевични бури. В отделни райони валежите ще са интензивни. Максималните температури ще са 22°-25°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е 18° - 21°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Заради ремонти на АМ "Тракия": Реорганизират движението в този уч...
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
Гърмежи и валежи до часове
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити: Ето какви...
Отговорите на матурите по профилиращите предмети излязоха
Жегата през лятото може да докара много главоболия на младите род...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).