Днес ще е облачно и ветровито, с температури до 20 градуса

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:48 / 05.04.2014
375
Днес през деня ще бъде облачно и ветровито. Ще духа умерен източен, в Дунавската равнина - до силен изток-североизточен вятър. Около обяд в североизточните райони, а по-късно през деня и в останалата част от страната ще има валежи от дъжд. Сутрешните температури ще са високи - между 7° и 12°. Максималните ще са между 15° и 20°, по-ниски в североизточните райони, където ще останат без съществен дневен ход: 10° - 12°. Атмосферното налягане значително ще се повиши и ще бъде по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието ще бъде облачно. Ще духа умерен вятър от изток-североизток и с него ще нахлува студен въздух. Около обяд в северните райони ще завали, там и температурите ще са без съществен дневен ход. Максималните температури ще са от 10° по северното до 15° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 8°-10°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мъж уби майка си с нож в Севлиево
Президентите на България и Унгария откриха новопостроената сграда...
Предлагат затлъстели мъже и жени да могат да стават полицаи
Нов хит сред младежите: Куизовете набират голяма популярност у на...
Радев и Орбан за войната в Украйна: Необходими са дипломатически ...
Това е генерираният хеш код, който ще се изписва на контролната р...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).