Добри новини за зверски пребития от роми Георги

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:09 / 20.07.2017
1469
Пребитият Георги Кадиев от Смолян вече е изписан от болницата в Пловдив. "Състоянието му е значително по-добро, възстановява се и го изписват от болницата в Пловдив ", съобщи братът на пострадалия 27-годишен мъж, информира bTV. По време на престоя си в лечебното заведение Георги претърпя операция на главата, която бе животоспасяваща и чрез нея лекарите премахнаха образувал се хематом. 

В бъдеще предстоят още две хирургически интервенции, като те ще бъдат за справяне с проблемите на челюстта и на едното ухо. Георги беше пребит с дървени пръти от двама мъже на 21 и 23 г. от ромски произход на 6 юли в смолянския квартал "Устово". Повод за сбиването станала сцена, при която мъжете от Хасковско се опитали да спънат момиче от квартала. 

Георги защитил девойката и нанесъл няколко юмручни удара на мъжете. Двамата се върнали по-късно с тояги. Побойниците бяха задържани и срещу тях е образувано бързо производство. В момента са под домашен арест. Нападателите са в Смолян за обучение в един от заводите в града. Срещу двамата е повдигнато обвинение за хулиганство с особена дързост и нанасяне на средна телесна повреда. Заради този побой в Смолян имаше протести.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
12.07.2017 "Браво" на съда! Пусна вкъщи циганите, счупили с колове черепа на млад смолянчанин
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).