Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Доган не харесва Конституцията
Автор: Екип Burgas24.bg 12:05 / 27.05.2012Коментари (36)1936
©
Според лидера на ДПС Ахмед Доган нормата в Конституцията, която предписва, че официалният език в България е български, е недемократична. Особено ние като официални лица задължително трябва да се изказваме на български. Защото самата Конституция забранява. Това не е демократично, каза Доган на традиционния събор на Демир Баба теке край Исперих. Според него обаче този въпрос щял да се реши по естествен начин до десетина година.

Лидерът на ДПС смята, че след парламентарните избори догодина е възможно и в България да има близка ситуация като в Гърция и никой да не иска да състави кабинет.

Правата на малцинствата са един от основните проблеми, които на този етап демокрацията не може да реши не само в България, но и във всички държави, където има големи малцинствени групи, каза Доган.

В България през 2011 г. дискриминацията на малцинствата продължава да бъде много голям проблем, сочи огласеният вчера доклад за състоянието на човешките права в България на Департамента на САЩ, каза от трибуната на събора Лютви Местан. Той обяви, че в него се посочва и засилване на полицейщината и полицейското насилие.

Другият основен проблем, който трябва да бъде решен според ДПС, е този с поминъка на хората. Състоянието на държавата в момента е много зле и на следващия кабинет ще са нужни поне две-три години само, за да се нормализира икономическата, финансовата и инвестиционната ситуация в България, каза Доган.

Основен начин да решим собствените си проблеми по отношение на поминъка е да участваме на централно равнище във властта. И ние ще участваме в тази власт, заяви той.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Докато не дойде един "Брайвик" в България и се "изкаже" пред точните хора, такива нагли "политици" като тoзи резак с мазната усмивка ще ни се подиграват. Държавата ни ще приема подигравките им като сериозни искания и лека-полека ще ни претопят...
Aнонимен
на 28.05.2012 г.
0
 
 
Какво направи ДПС , когато беше на власт с тройната коалиция за България - за поминъка ? А , че до няколко години ще се реши "проблема" с официалния език - може и да стане - когато българите станат малцинство !!!!!
0
 
 
Каква е тая простотия .. Тея искат да направят нашата родина циганска .. кви са тия живеят в Република България .. България !! Тук родния език е български и политиците и всички представители ще говорят на родния НАЦИОНАЛНИЯ език .. Как така няма да се говори на националния език .. какви са тези простотии .. |( Къде сте чували в някоя страна да не се говори на националния език?? КЪДЕ ?!?! В КОЯ СТРАНА?!?! И нещо нецензурирано .. ДА ТИ е*а МАЙКАТА ДУГАНЕ ТИ НАПОРАТ г*за КАКТО ГО ПРАВЕХА ДОСЕГА !!!
Само истинските ти приятели ще ти кажат, когато лицето ти е мръсно.
на 27.05.2012 г.
+1
 
 
Няма ли кой да го осъди този некадърен прост мухлясъл атеист за създаване на дискриминация и етническо напрежение в България.При неспечелени дела срещу него/знаем,че напразно ще се води делото в БГ/ да се стигне до Страсбург и да бъде обещетен народа с извинение + отнемане на българското му гражданство?
-1
 
 
То се е видяло, че някои се точат да променят Конституцията. Да обмислят дали името България не е вече демоде и да предложат нещо по-демократично, напр. Република на арменци, турци, гърци, евреи, българи и др. Е тогава само трябва татко Махно на анархистите да стане Министър председател. Компотът ще бъде пълен. За по-демократично ще го наречем ошаф...
Бисмарк е казал: "Не ни трябва 5 милионна армия за да завладеем Европа... дайте ни 2 000 българи и ще завладеем света!"
на 27.05.2012 г.
+9
 
 
А НИЕ НЕ ХАРЕСВАМЕ ДОГАН !!!
Aнонимен
на 27.05.2012 г.
+7
 
 
.. а пък Конституцията не харесва доган
Aнонимен
на 27.05.2012 г.
+8
 
 
Ислямо-фашистите в Турция в лицето на президента им (Абдула Гюл) и премиера (Реджеп Таийп Ердоган) не спят и непрекъснато работят против интересите на България, а и не само. Специално у нас ДПС прокарва интересите на Турция и това не е тайна за никого. А като добавим факта, че сме супер продажен народ с ъс супер продажни и негъвкави политици, жална ни майка...
Aнонимен
на 27.05.2012 г.
+12
 
 
в колко джамии в Истамбул се четат молитвите на български , това не е ли немократично или се прави опит да се натрапи турския език ? Тук има достатъчно мангали . Доган Ефенди - не си играй с оганя , като не си доволен от БГ , хайде в Анадола.Ние и тук можем да пием турско кафе и да ядем дьонер кебап !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: