Дрогиран ученик зверски преби медицинска сестра

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
09:15 / 29.10.2017
3034
Медсестрата Стефанова, която бе брутално пребита от дрогиран и агресивен тийнейджър в "Пирогов", е със сериозни травми, предаде Нова телевизия. Ето какво каза нейният колега д-р Петър Илков: "Жената е със сериозна травма, мозъчно сътресение и лицеви счупвания. В момента е в задоволително състояние, но продължава да има оплаквания, повръща й се.

Вероятно й предстоят интервенции поради лицевите счупвания. След като се стабилизира първоначално състоянието й, тази седмица се предполага, че ще е оперирана и после десетина дни ще е тук. Стресирана и притеснена е, не се чувства добре".

Самата пребита медицинска сестра също проговори за инцидента. "Имаше пациент с амфетамини, видяхме го с д-р Петкова. Искахме да го успокоим и му казахме "спокойно". Той се върна, после нямам спомени. Казаха ми, че с един юмручен удар ме е повалил. Млад е, на 18 г. слаб, висок.

Страхувам се, той беше вързан и е успял да се развърже. Страх ме е от такива пациенти, те са агресивни и не разбират от добро", казва пострадалата.

Младежът живее сам и родителите му са разделени. Те били помолени да останат с него през нощта, но отказали, защото по думите им той се дразнел. Охранителите заседнали в асансьора и той все пак успял да избяга.


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).