Дъщерята на Стоянка Мутафова: Не ме понасят, защото постоянно говоря за смъртта й

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:45 / 02.02.2020
4788
"Хората вече не ме понасят, защото постоянно говоря за смъртта на Стоянка Мутафова. Говоря за това какво беше в последните й дни, как е починала в болницата и други. А аз не спирам да говоря за нея", с тези думи и със сълзи на очите дъщерята на голямата атриса започна своя разговор в сутрешния блок на БНТ.

"Самочувствието ми в момента е съсипано. Само спомена за нея ми повдига духа. Първите дни след смъртта й бях само на успокоителни", каза още Мария Грубешлиева - Муки.

"Днес тя шеще да има рожден ден, а минаха само два месеца от смъртта й. Днес станах и й казах "Майче, честит рожден ден". Тежко ми е, трябваше да бъдем двете", сподели с мъка дъщерята на Мутафова.

"Отиде си изведнъж. Внезапно си отиде. А не искаше да се превърне в някоя баба, която да я гледат. Тя бе активна и жизнена. Не можа да понесе старостта. Но в един момент тя остаря и започна да се превръща във възрастна баба. А само една седмица преди да се разболее игра в "Г-жа Стихийно бедствия" "Три пъти се опитвах да я върна от смъртта. Аз знаех, че тя си отива. Видимо беше. Но се радвам, че се случи на Никулден. Нейният Нейчо си я прибра", каза още Муки.

Тя сподели, че откакто Мутафова е отишла в болницата, където е починала, не е пипала леглото й и че не знае кога ще го оправи. Мария Грубешлиева сподели и за още един кошмар, който е приживяла след смъртта на Мутафова:

"Това се случи когато й оставяхме 40 дни. Бяхме в червката и видях снимката на некролога й. Разплаках се. Толкова хубава снимка сме й сложили там. Като я видях пак рухнах".

Муки разкри за слух, който витае около нея: "Говорят, че съм щала да участвам в нейната роля в "Г-жа Стихийно бедствие", но няма да го направя. Да не казвам никога, но не мисля, че тя ще ме хареса в нейната роля". "Колкото беше комедийна на сцената, толкова тежка, трудна и песимистична бе в живота. Винаги имаше вътрешни страхове в живота, но това е характерно за много талантливи хора. Много страдаше единствено за Нейчо", каза още Муки

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Национални новини:
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).