Дъщерята на известна наша актриса е спасила живота на Анита Мейзер

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
15:52 / 30.04.2023
5957
Дъщерята на Искра Радева - Лени Тричкова бе българката, спасила живота на Анита Мейзер, стана ясно от пост в нета на бившата вече силиконка.

"Искрено от цялата си душа искам да благодаря на хората, които ми протегнаха ръка в този тежък момент. За мен самата беше изключително трудно да повярвам какво се случва с организма ми. Всеки ден се молех на Бог за чудо! Той не ме остави! Благодаря на Лени Тричкова, която ме потърси и заведе при хората, които ме спасиха в Турция. Нямаше нито миг колебание относно серизноста на проблема. Професорът, които ме оперира, каза "добре че дойде на време, да ти спасим живота!", написа в нета Анита Мейзер, предаде "България Днес".

Операцията била пет часа, а час-два след нея скандалната миска вече била на крака и се разхождала със системата. "Не мога да ви опиша какви неща извадиха от мен, не са за гледане, но имам снимки и по-късно ще си пусна да ги видите", каза Анита. 

Малко преди Великден Мейзер призова всички хора в социалките за помощ, тъй като силиконът, който си поставила преди години в гърдите, се спукал. "Въпрос на време е и всяка минута ми е ценна, може всичко да завърши с фатален край за мен", тъжно сподели в нета Анита.

На призива й отвърна друг българин - Митьо Крика, който също като Мейзер от години живее в чужбина - първо в САЩ, а после и в Лондон. Сумата, която той й изпрати обаче не бе достатъчна, за да се покрият разходите за работата на докторите в САЩ, както и престоя й в болницата.

"Имах някаква надежда, но накрая вече започнах да се прощавам с близките си", сподели Анита.

Дъщеря й Джули Мейзер бе много притеснена за майка си. В момента тя е при нея и двете ще се приберат в България. "Жива съм, какво по-голямо чудо от това. Благодарна съм на Бог и на Лени, която ми помогна", казва Анита Мейзер.

Виж коментарите (3)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Национални новини:
Голяма банка предупреди своите клиенти
Министър Кондева с важна новина за изграждането на Национална дет...
Голям български производител придоби 100% от акциите на италианск...
Лоша новина за всички пенсионери!
Ергенът Евгени със специална роля в "Бригада нов дом"
Колко трябва да е голямата награда в "Стани богат", ако се индекс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).