Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Две любими жени са готови да станат донор на Влади! Има шанс да живее, ако бъдат събрани 80 хил. долара
Автор: Пламена Николова 14:15 / 04.04.2020Коментари (0)1010
© Фейсбук
Майката на Владимир от Варна, с който Varna24.bg запозна своите читатели, отново отправя своя апел за помощ към всички хора с големи и добри сърца. 

Ето и отчаяния разказ на варненката, която се бори с всички сили да спаси сина си:

"Здравейте! Пише Ви една майка, отчаяна от бездействието и абсурда в здравната ни система. Синът ми Владимир, който в момента е на 35г., беше на 24 години, когато беше диагностициран с цироза след тежко инфекциозно заболяване.

Включен е в листата на чакащите към Агенцията  по трансплантации със статус на спешност на 15.07.2009г. Обърнете внимание на годината!!! Минаха повече от 10 години, в които нищо не се случи, освен че състоянието на сина ми се влоши, особено в последните 2 г. - кръвоизливи, преливания на кръв и пак ...чакане.

Докога!!! Докато погреба сина си и той стане част от черната статистика на недочакалите донор. Животът на Влади преминава между болничното легло и чакането да бъде трансплантират. И така 11г. Той, като всички млади хора, мечтае за нормалните, семпли неща - да създаде семейства, да работи, да води пълноценен начин на живот, но повече от всичко мечтае да бъде здрав, за да превърне всички мечти в реалност.

Именно заради тази мечта ние, семейството на Влади, не се отказахме да се борим и да търсим алтернативни възможности извън България, за да подобрим състоянието му.

Свързахме се с клиника в Турция-Истанбул за извършване  на чернодробна транслантация, която по предварителни разговори ще струва 80 хил.долара, но конкретна оферта ще бъде изготвена от клиниката "Флоранс Найтингейл", след като приключат задължителните предварителни изследвания. Възможни донори сме аз, неговата майка, и приятелката на Влади. За съжаление средствата за такава трансплантация са непосилни  за нас.

Обръщам се към Вас със смесени чувства - надежда, премесена със страх, вяра,  отчаяние и пак...страх, че в тази сложна ситуация, в която се намираме всички, няма  да успеем да се справим с набирането на животоспасяващата за сина ми сума.

Моля се от цялото си майчино сърце хората, които биха могли да ни помогнат в този изключително тежък момент за Влади и нас, да го сторят.

Зная, че сега светът е covid-19, но искам да насочим вниманието към всички хора като Влади, които водят битка на два фронт - да се предпазят от новия вирус, който би могъл да ги убие точно толкова, колкото и отлагането на животоспасяващата трансплантация.

Моля Ви помогнете ни в тази двойна битка за живота на Влади. Дайте възможност  на един млад човек да изпълни най-важната и голяма своя мечта - да оздравее, да живее и то пълноценно! Огромна благодарност към всички, които вече ни подкрепиха! Бъдете здрави!"

Всеки, който има желание и възможност да помогне на Влади може да дари в платформата helpkarma или на следните дарителски сметки:

Дарителски сметки:

Сметка в Лева: BG59UBBS80021089541220

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Сметка в Евро: BG44UBBS80021433373510

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Титуляр на сметките Владимир Емилов Бойчев








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Борба за влияние в Близкия Изток
Конфликт Израел-Газа
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: