ЕVN въвежда нови услуги за клиентите си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:41 / 18.07.2022
911
ЕVN "Електроразпределение“ въвежда услуги и реализира проекти, които да облекчат гражданите в контактите им с дружеството. Една от първите е отделянето на бизнес клиентите от потока битови потребители, което улеснява работата на бизнеса. Това каза на брифинг Здравко Братоев, заместник-председател на Съвета на директорите на компанията, цитиран от БТА.

По думите му разделянето на бизнеса от битовите клиенти се извършва през последните осем месеца, за което време в Клиентски център - Север са били обслужени 5400 представители на бизнеса. По думите на Петър Костадинов, ръководител отдел "Комуникации, бизнесмените вече могат ефективно да планират времето си, като ангажират определен час за посещение в центъра.

Предстои дружеството да пусне онлайн клиентски портал за искания за присъединяване към електромрежата, което трайно ще облекчи клиентите, каза Братоев и уточни, че това е сред най-търсените услуги, предлагани от "Електроразпределение" Юг.

Целта е клиентите да не идват до офисите на EVN, а да подадат необходимите документи онлайн, а след това да имат възможност да проследят хода на движението им в институциите, обясни Братоев. Порталът ще предлага онлайн обслужване и за смяна на електромер или на титуляр на партида. Очаква се системата да е готова до август и да заработи през септември.

Братоев съобщи още, че за 17-те години, откакто EVN е в България, са направени около два милиарда лева инвестиции в инфраструктура и услуги. Това включва изграждане на 23 хил. км нова и обновена мрежа, монтирани са 1 100 000 дистанционни електромера. За същия период с 40 на сто са намалели авариите и до седем процента - технологичните разходи.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).