Едно прекрасно момиче се нуждае от подкрепа, да спасим слънчевата Жани!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:49 / 03.06.2020
817
Прекрасната Жани от Аксаково се нуждае от нашата подкрепа, научи Varna24.bg. Не подминавайте призива на нейната майка, която отправя гореща молба към всеки, който има възможност да помогне, за да продължи битката на Жани с онкологично заболяване! Сумата, нужна за това не е голяма, 32 000 евро, но е непосилна за семейството.

Заедно обаче можем да помогнем на семейството в този труден момент! Ето какво споделя майката на Жани в платформата helpkarma:

"Казвам се Росица Иванова и съм майка на едно добро и борбено момиче-Жани на 17г. С това обръщение към вас искам да Ви помоля да ни помогнете да съберем необходимата сума за нейното лечение. През август 2017 дъщеря ми беше оперирана в град Плевен от онкологично заболяване на яйчника. Същата година октомври месец ѝ бяха направени 6 курса химиотерапия.Те приключиха февруари месец 2018 и всички изследвания бяха добри. Но на 14 януари 2020г. се наложи да се премахне и далака също в град Плевен, поради връщане на заболяването. Бяха ѝ назначени още 6 курса химиотерапия. До момента има направени 3, но изследванията не показват очаквания ефект. Потърсихме мнение от Турция и оттам ни предлагат добро лечение.

Поради провеждащото се лечение тя не може да посещава училище и да се среща с приятели свободно...въпреки това тя се справя отлично,благодарение на нейния борбен дух...мечтае много скоро да може отново да посещава любимото си място-залата за народни танци! Въпреки неприятните странични ефекти от лечението, тя за миг не свали своята усмивка от лицето!!

Силно се надяваме с ваша подкрепа да можем да съберем сумата много скоро!

БЛАГОДАРИМ ВИ!!!!"

Можете да помогнете на това слънчево момиче като дарите средства в платформата helpkarma.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).