Ефбет – Една история за успеха

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:43 / 16.05.2019
1591
Ефбет е компанията, която доказва, че успехът е възможен в България. Фирмата стартира преди повече от 25 години, като спечели сърцата на хиляди хора още в началото. Тогава тя подари на спортните фенове в цялата страна спортни барове – те се появиха в почти всички градове в страната за удоволствие на клиентите. С годините компанията се разви. За всички нейни плюсове може да разберете това ревю на букмейъра Ефбет в Bgbets.

Веднага, когато в българското онлайн пространство се появиха чужди букмейкъри, Ефбет стартира своя сайт. Той бе лицензиран през 2013 година и стана първата онлайн платформа за залагания в страната. Пионери в областта, Ефбет не разчитаха само на това. Те непрекъснато обновяваха сайта си, за да става той все по-удобен за потребителите.

С годините и той порасна и се разви. Сега платформата включва и мобилна апликация – специално удобство за хората, които не просто предпочитат онлайн залаганията, но и обичат да ползват повече смарт устройствата за личните си нужди, отколкото компютри и лаптопи.

В сайта може да видите едно огромно разнообразие от възможности за спортни залози. Можете да си кажете думата за резултатите от всякакви спортни срещи, които се играят по целия свят. Крал на залаганията естествено си остава футбола, затова и това е една от най-важните категории. Може да се залага както за родни срещи, така и за клубни, държавни, континентални и световни първенства и то с лекота.

Онлайн казиното е изградено на лека платформа, която позволява невероятно преживяване на потребителите. Добавят се и нови игри според тенденциите.

Най-новото в сайта са игрите на живо, които засега също се развиват добре и печелят фенове.

Ефбет е историята на един успех, защото хиляди потребители се присъединяват всяка година към платформата. По всичко личи, че успехът не е случаен, тъй като Ефбет не залага само на подкрепата на потребителите, а има и добре развита афилиейт програма, от която се възползват различни партньори.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НСО с позиция срещу Денков: Охраната не му била отнемана, имал ос...
Проучване: ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пред ПП-ДБ, ДПС се нарежда ...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...
Наш блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Ето как да проверите номера на избирателната си секция и мястото ...
Прокуратурата с първи коментар за обвинената във фалшификации Лен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).