Ексклузивно: Важен държавен човек вече е с охрана заради заплахи!

Автор: Диана Бикова
Коментари (5)
10:48 / 07.06.2022
811
Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов вече е с охрана заради заплахи след проверките на лабораториите на границата с Турция. Това съобщи премиерът Кирил Петков пред земеделци в Садово, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"За пръв път българско правителство имаше смелост да застана срещу мафиотска група, която беше окупирала границата. Като си говорим за нелегален внос на земеделска продукция, странни тестове за лаборатория. Аз лично отидох там и не можах да повярвам - в тази лаборатория, в някои от местата не беше стъпвал човек, в лаборатория за животни нямаше една сламка на пода. С други думи бяха фиктивни лаборатории, които бяха там само за да контролират кой да влиза и кой да излиза.

Това го направихме, с риск. Това не е безрисково, като им спреш на едни хора, които са получавали много години милиони. Още тази седмица слагаме на заместник-министъра на земеделието охрана, защото първите заплахи вече дойдоха. Решени сме да направим промяна".


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).