Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Експерт: Призовавам всеки, който отиде в хотел, да пита: "Добър ден! Тук кого мога да ритам, защото ще си платя?"
Автор: Екип Burgas24.bg 11:46 / 08.06.2017Коментари (10)1622
©
Бруталният случай в хотел в Слънчев бряг
"Това не би трябвало да бъде присъда към всички шведски граждани и към държавата Швеция. Не трябва да обиждаме туристите, но и не трябва да си затваряме очите пред това грубо и грозно предизвикателство към един български гражданин, който е на работа и се пази от закона във връзка с това, че изпълнява своите служебни задължения. Не бива да се залита в двете крайности". Това каза по повод инцидента с туриста от Швеция, който нарани камериерка в хотел в Слънчев бряг Димчо Тодоров, председател на Българската асоциация на експертите в туризма. 

България наистина се е превърнала в дестинация на евтин туризъм, да не кажа алкохолен, но не би трябвало да се засягаме от това, защото малко или много всички сме виновни за това, коментира той в предаването "Преди всички" по БНР.

"Този човек поне видимо не беше пиян, на кадрите не виждаме диалога между двамата, но постъпката е неприемлива, особено за петдесет и няколко годишен човек. Това според мен не е типичен алкохолен случай. Не бих казал, че са масови изстъпления, но ние сме направили такава среда - средата в Слънчев бряг до голяма степен е създадена за такъв вид туризъм, допълни Тодоров, който не вижда вариант в скоро време имиджът на страната ни като дестинация за алкохолен туризъм да се промени. 

Относно обсъжданата нова стратегия за развитие на туризма Димчо Тодоров посочи: Аз съм сигурен, че министър Ангелкова и екипът й искат да направят нещо, но дали е възможно, след като веднъж е изпуснат духът от бутилката, след като презастроихме нашите големи туристически центрове и тази тенденция продължава? Едва ли ще създадем по­различна атмосфера. Че всички сме виновни за това положение е някакъв абсурд, някаква тотална лъжа, която няма нищо общо с реалността, коментира пиар специалистът Любомир Аламанов: Това е една малка група от 10, 20, 50 души, които презастроиха, не сме презастроили ние. Те направиха така, че България да е известна с този имидж. Това да си работодател и да кажеш: могат да ритат моите служители, само и само да се вземат малко повече пари, това е най­-абсурдното. Не може в национален ефир браншови шеф да казва: "Трябва да се снишим, за да не си загубим парите". Това плащане, тези фамозни пари, които се размятат от тези няколко човека, никой в България не ги вижда тези пари. Това са затворени комплекси, които сключват договори с огромни туроператори, които прибират едни пари, но тези туристи не изразходват пари в България. От това нещо няма никакъв смисъл... Това са една шайка хора, които са ни яхнали от много години, които смятат, че всичко им е позволено и че живеем в 1980 година по времето на "Балкантурист"... Призовавам всеки, който отиде в хотел, да пита: "Добър ден! Тук кого мога да ритам, защото ще си платя?" 

Относно имиджа на туристическия бранш и на България като туристическа дестинация Аламанов заяви: Аз лично не разбирам какво се случва в този бранш, може би никой не разбира, освен тези 10, 20, 50 души максимум, които твърдят, че нещо се развивало.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Кой каквото си посади,това ще никне в бъдеще. Искам селските тарикати хотелиери да ФАЛИРАТ от липсата на обслужващ персонал и доста от хотелите да се бутнат и премахнат.
0
 
 
Много точен материал.... Всичко в името на парите.... Ама накрая приходи в хазната на държавата - няма.... Миналата година имаше персонал останал без заплати, персонал работещ по 12ч. ама с договор на 4ч. и с невнесени осигуровки. Държавата не си мръдна пръста, за да защити тези хора... И ето, че се стигна до тука... Да ритат МАЙКИте ни, да ритат БАБИте ни, само и само за да има някой си пари... Ама така е когато НЯМА ДЪРЖАВА... Няма Бойко, няма Патриоти.... Няма НС (Народно Сране)
+1
 
 
В 1980г. беше много затегнат редът и нямаше никакъв шанс за чужденци така да се изцепват! Много здраве на този Любомир Аламанов! За останалото е напълно прав!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: