Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Експерт по национална сигурност: Имали сме пияници и лъжци за главни секретари, но като видим тези снимки на Живко Коцев - това е рекордът по глупост
©
В този скандал с Митниците, като че ли всички участници са загубили чувството за мяра и за приличие, не се крият въобще. Това каза за аудиокаста "Това е България" на "Фокус" с водещ Цоня Събчева проф. Николай Радулов, експерт по национална сигурност и бивш секретар на Министерството на вътрешните работи.

"Виждате кой с кого се е снимал – очевидно, че държавни чиновници не могат да се снимат така с частни лица, да разпространяват снимки. Фактически материал за връзки и зависимости е наличен. Чуваме непрекъснато безкрайно глупави обяснения от висши държавни служители, те обясняват своята поява сред известни контрабандисти и престъпници с това, че се занимават с борба с престъпността и от тях черпят информация – всичко е един набор от безкрайни глупости, зад което обаче стои очевидно борбата между един или два клана, или може би три клана за овладяване на каналите на контрабандата", коментира още проф. Радулов.

"Можем да предполагаме спокойно какво се случва в държавата, щом главното действащо лице в Министерство на вътрешните работи, този, който отговаря за цялата оперативна дейност и за нейното управление, се е забъркал в такава каша. Чуваме – и това е много странно, защото на тази длъжност се предполага поне човекът да може малко по-разумни неща да говори, когато опре до спорни моменти, а той говори глупости – той ги познава, ама тези познанства, които очевидно са се превърнали в приятелство, са заради това, че той е бил предан на предния министър, лоялен към него. Знаел, че са престъпници, обаче всеки път, когато те му искали услуга, той им е отказвал. Нали разбирате колко ужасно глупаво е всичко това! На бандитите не е необходимо главният секретар на МВР да им прави услуга. Има дребни полицаи и митничари, които всъщност са закачени по магистралата на канала за контрабандата и вършат работата. А всъщност на тези хора, които ръководят очевидно канала и го контролират, им трябва точно снимката с главния секретар: където трябва, ще я покажат, където трябва, ще я изпуснат. Той винаги си има едно наум, че е сниман с тях. И всъщност не е необходимо да им прави каквито и да било услуги. За тях е достатъчно, че имат снимка с министъра, че имат снимка с главния секретар. Както видяхме, имат снимки и с политици – отново Кирил Петков е като главно действащо лице в снимковия материал. Единственият, който не виждаме от познатите ни хора от Промяната, е Лена, но Лена я виждаме на други снимки от по-различен характер", каза още той.

Престъпник ли е Живко Коцев или е жертва?

"Виждайки доволната му физиономия на тези снимки – изказвам само предположения, аз не вярвам, че е така, но ако само предположим, че той е жертва, е невероятно как е възможно толкова глупав човек да се издигне толкова високо в йерархията на една голяма и доста консервативна система. Значи всякакви главни секретари сме имали – имали сме и пияници, имали сме и лъжци, обаче толкова глупав главен секретар, като че ли това е рекордът на Министерство на вътрешните работи", каза проф. Николай Радулов.



Още по темата: общо новини по темата: 79
25.04.2024 »
24.04.2024 »
24.04.2024 »
24.04.2024 »
24.04.2024 »
24.04.2024 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя Радулов е мръсна комунистическа отрепка.
на 10.04.2024 г.
+1
 
 
ГЕРБ и ДПС сипаха яко на ПП че свят ще им се завие
0
 
 
Дпугарят Коцев е жерой Мекичък Го лапа той.
0
 
 
Нееее,той не познава никого от тези снимки. Те са със изкуствен интелект и не са реални. И той не е доволен на тях а е недоволен. А часовникът е менте за двайсет лева! КЪДЕ СТЕ ВИЕ А КЪДЕ СМЕ НИЕ!!!???
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Застреляха Алексей Петров
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: