Електрически бойлер гръмна и изпепели апартамент

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
16:27 / 28.01.2017
1562
Електрически бойлер гръмна в апартамент в центъра на Шумен и предизвика значителни поражения в жилището и съседните апартаменти. Според полицията никой не е пострадал, а в апартамента, където е станала аварията, живеела 72-годишната Веска С.

Тътен като от взрив се чул в района на кръговото кръстовище на "Петра" и "Владайско въстание" към 8 сутринта. Разлетяха се железа, стъкла, дъски, помислихме, че е гръмнала газова бутилка, разказаха обитатели на кооперацията на "Петра" 20, където гръмнало. Впоследствие се оказало, че е експлодирал електрически бойлер в апартамент на четвъртия етаж. 

Гръмналото съоръжение е избило всички прозорци и остъклението на балкона в апартамента, изпотрошени са стъклата на съседни жилищи и на стълбищната площадка. Огнеборци затвориха за малко периметъра на произшествието, за да съборят докрай счупените стъкла в кооперацията така, че да не пострадат минувачи. Според пожарникари не е сработила защитата на бойлера.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Голяма новина за България и еврозоната!
Христо Крушарски започна да инжектира в облаците натриев хлорид, ...
Нинова: Това е пародия! Главчев започна като началника си Борисов...
Сняг заваля и на Витоша
Един милион българи стегнаха куфарите и тръгнаха на път през почи...
Росен Желязков повежда листата на ГЕРБ за евроизборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).