Етажерка падна върху момиченце в детска градина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:50 / 21.06.2016
695
Двуметрова етажерка се е стоварила върху 4-годишно момиченце в детска градина "Дъга" в Пазарджик, съобщиха родители. Малката Никол е със спукана подбедреница на левия крак и наранявания на лицето. Инцидентът е станал в понеделник по време на занимания.

Докато учителката говорила с едно от децата в групата, зад гърба си чула ужасен трясък. Когато се обърнала, видяла падналата етажерка, която е част от голяма секция, и пищящата от болка Никол под нея, обясни директорката на детската градина Татяна Атанасова. 

Момиченцето е било закарано незабавно в болницата, където са гипсирали крака му и то е освободено за домашно лечение.

Етажерката е паднала, защото не е била захваната с винтове за стената, както и цялата секция. Тя е била монтирана преди 15 г., но до момента не е имало подобен инцидент, обяснява Татяна Атанасова. 

Още в понеделник тя е повикала мебелисти да огледат и обезопасят цялото обзавеждане на детската градина. По повод случилото се кметът на Пазарджик Тодор Попов е разпоредил проверка на безопасността във всички детски градини в общината и където е необходимо да се направи обезопасяване на мебелите и съоръженията, съобщи началникът на кметския кабинет Ива Забуртова.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Важна заповед от кмета на наш морски град! Който я наруши - може ...
Зловещо убийство у нас! Откриха обгорени тленни останки
Икономист за приема на еврото в България: Бавенето на еврозоната ...
Първа снимка на зверската катастрофа, която взе жертва
Кристиан едва не убил жена и детето й
Ето колко е средната заплата за март


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).