Ето го 16-годишния ром, който рани със сабя мъж

Автор: Цвети Тончева
Коментари (3)
15:47 / 17.03.2021
880
Отложиха делото срещу 16-годишния ром Наско Тодоров, който рани със сабя мъж от село Боянци, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На съдебното заседание днес не се яви пострадалият, което е задължително. Това стана причина за отлагането на делото за 14 май. Тогава заседанието ще бъде отново разпоредително и най-вероятно само едно. Наско Тодоров е признал изцяло вината си и затова вероятно ще бъде съден по съкратената процедура.

Прокуратурата му повдигна обвинение за опит за убийство.

Инцидентът стана  на 28 юли 2020 година, след скандал между две враждуващи фамилии в асеновградското село Боянци. При сбиването на улицата те си разменили дървени колове, метални тръби и още подръчни средства. 

49-годишният Атанас Бушнаков бил в заведение, когато започнал масовият бой между фамилиите. Той чул викове и тръгнал да ги разтървава. Вместо това получил удар с дървен кол в рамото. Докато се разправял с човека с кола, получил и друг удар, този път със сабя в гърба си, именно от подсъдимия Наско Тодоров.

16-годишният извършител се уплашил и избягал от местопроизшествието.  

Сигналът за мелето е получен на тел. 112. Пристигналият екип на Спешна помощ откарал Бушнаков в болница в Асеновград, след което той бил преместен за лечение в УМБАЛ "Свети Георги“ в Пловдив, където бил опериран.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).